Motorola MTP3250

Motorola

Motorola MTP3250

MTP3250 TETRA Portofoon

Prijs
€ 820,00
€ 738,00

Omschrijving

De MTP3250 is een robuuste TETRA portofoon van Motorola. Door het vooruitstrevende ontwerp is de MTP3250 eenvoudig met behulp van software aan te passen naar de huidige stand van wensen en eisen.

Kleurenscherm
Voor extra gebruiksgemak en voor optimale benutting van het TETRA-potentieel, is de MTP3250 voorzien van een uniek ‘true colour’- display met hoge resolutie. Dit scherm levert samen met de moderne achtergrondverlichting maximale beelddefinitie onder de meest uiteenlopende lichtomstandigheden.

Volledig toetsenboard

Het uitgebreide toetsenbord in combinatie met de kleuren LCD display maakt het mogelijk om tekstberichten in te voeren en te versturen naar collega’s of bijvoorbeeld een centralist. Met deze functionaliteit wordt het mogelijk te communiceren in omgevingen met veel omgevingslawaai of juist waar geen geluid geproduceerd mag worden, bijvoorbeeld tijdens voorstellingen. Een andere toepassing van tekstberichten is het doorgeven van werkinstructies en acceptatie hiervan, zonder tussenkomst van spraak.

Plaatsbepaling met GPS Location Service
Voor vele moderne organisaties zijn veiligheid en efficiëntie de kritieke punten. Met de unieke plaatsbepalingsfunctie GPS Location Service van de MTP3250 kunnen gebruikers hun locatie aan de meldkamer doorgeven, voor een efficiëntere inzet van middelen en voor nauwkeurige plaatsbepaling in levensbedreigende situaties. De MTP3250 bevat de allerlaatste geïntegreerde GPS-technologie die een laag energieverbruik combineert met een hoge gevoeligheid en snelheid. De ingebouwde GPS-ontvanger profiteert van een nieuw, gepatenteerd antenne-ontwerp voor optimale dekking – zelfs in voertuigen.

Bluetooth

Voorzien van bluetooth om te kunnen communiceren met een bluetooth oortje.

Lees

Specificaties

Productcode: Motorola MTP3250
Motorola MTP3250