Home > Webshop > Microsoft Embedded

Microsoft Embedded

Microsoft Windows® Embedded is een platform dat de mogelijkheid biedt om PC-systemen te maken met een vaste functie. Denk bijvoorbeeld aan systemen voor de aansturing van machines, inbouw in auto’s, informatiezuilen, narrowcasting media-toepassingen, veldregistratie logsystemen, thin clients, Point-of-Sales, beveiligingsoplossingen en toepassingen op het gebied van gezondheidszorg.

Microsoft maakt een onderscheid in verschillende categorieën van besturingssystemen: 
Embedded Standard - het besturingssysteem voor de desktop, maar dan in stukjes gehakt; u kiest welke elementen van het systeem voor uw toepassing beschikbaar moeten zijn.
POSReady - besturingssysteem met features die speciaal gericht zijn op de Point-Of-Sales/Service markt (kassa's, kiosken).
Embedded Compact - low-cost operating system (OS) met kleine footprint, RealTime, X86 en ARM.
Embedded Enterprise - het desktop OS zoals u het kent, maar dan 15 jaar lang beschikbaar.
Embedded Servers - de servers zoals u ze kent, 15 jaar lang beschikbaar, waarvan een aantal exclusief bij K&H verkrijgbaar.

Embedded licenties mogen enkel gekocht worden voor computers met een duidelijk afgebakende taak. Licenties mogen niet worden aangeschaft voor gebruik in standaard kantoor- of thuis-pc. Heeft u twijfels of uw toepassing in aanmerking komt voor deze licenties, en welke u dan het best kiest, neem dan gerust contact met ons op.

Tip: regelmatig organiseren wij seminars en workshop op het gebied van Microsoft Embedded. Kijk voor meer informatie op onze Academy-pagina.

Kunt u een bepaald Windows Embedded-product niet vinden of bent u niet zeker van het juiste product voor uw oplossing? Onze productexperts beantwoorden uw vragen graag!

 

Lees
Ga naar categorie
  

Sorteren op:

119 Resultaten 1 2 3 8
1 2 3 8