Terug naar overzicht Home > Webshop > Meetsystemen > Niveaumeters > BMG-FE-20/16/B1-ALE/TP43A/V-K5-DO-M250-V/63/2.77

BMG-FE-20/16/B1-ALE/TP43A/V-K5-DO-M250-V/63/2.77

Kübler

BMG-FE-20/16/B1-ALE/TP43A/V-K5-DO-M250-V/63/2.77

Mini bypass met visuele meetwaardegever en magneetschakelaars, incl transmitter 4-20mA, RVS

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Een bypass niveau meetwaardegever geeft visueel het niveau van een vloeistofmeting weer. Voor deze weergave wordt een magnetische rollerdisplay gebruikt.Het basisprincipe is gebaseerd op een vlotter die door de wand van de procesbuis de magnetische rollers op de display in de juiste positie draait.

Door de meetwaardegever te combineren met een transmitter kan d.m.v. een elektrisch signaal de niveauwaarde op een remote locatie weergegeven worden en/of processen geschakeld worden, afhankelijk van het bereikte niveau.
Ook kan men een combinatie maken met magnetische contacten die processen schakelen, afhankelijk van een bereikt niveau.

Applicaties
Bypass niveau meetwaardegevers zitten aan de buitenzijde van de tank en worden gebruikt in vrijwel elke industrie (denk aan o.a. scheepvaart-, chemische-, oil&gas-, voedingsmiddelen-, farmaceutische-, en procesindustrie).
Afhankelijk van de applicatie worden de design parameters opgesteld en kan de specifieke vlotterschakelaar worden ontworpen.
Bij het ontwerpen van de juiste vlotterschakelaar moet rekening worden gehouden met de procesaansluiting op de tank, het soort medium, de temperatuur van het medium, de omgeving (bijv. explosiegevaar), de industrie en eventuele vereiste certificeringen (denk aan specifieke certificeringen voor de voedingsmiddelen industrie), de druk in de tank, enz.

Om de juiste bypass niveau meetwaarde gever voor uw applicatie samen te stellen kunt u contact opnemen met onze Kübler productspecialisten.
Lees

Specificaties

Productcode: KUB.1015.01.WS
BMG-FE-20/16/B1-ALE/TP43A/V-K5-DO-M250-V/63/2.77