ME-RTU

Mitsubishi Electric

ME-RTU

Remote Terminal Unit,IEC60870-5-101/104,DNP3,USB,SD card,GSM,2DI/2DO

Prijs € 870,00

Omschrijving

Deze intelligente remote terminal unit maakt het mogelijk om over grote afstanden gegevens aan te leveren aan uw centrale productiesysteem (SCADA/DCS) van diverse verschillende productiefaciliteiten zoals olie- en gas pijplijnen, tunnels, schakelstations (powerdistributie) en water- en afvalwater pompstations.

Aan de hand van deze informatie kunnen dan de juiste beslissingen in het beheerproces worden genomen.
Dit levert besparingen op in energieverbruik en onderhoud.
De functies en mogelijkheden:
De smartRTU ondersteunt GPRS, EDGE, ethernet, seriële-, satelliet en radio communicatie netwerken om de data te versturen. Daarnaast biedt de smartRTU een zogenaamde `store and forward` functie. Als de verbinding naar de SCADA host onverhoopt onderbroken wordt zal de data tijdelijk lokaal worden opgeslagen. Zodra de verbinding weer hersteld is zal de data compleet doorgestuurd worden. In aanvulling op krachtige functies zoals diagnostics, alarm en event- storage en time trend data buffering, biedt de smartRTU 100% betrouwbare communicatie met uw externe infrastructuur, ook in extreme omstandigheden.

Vereiste protocollen
Protocollen die vereist zijn binnen specifieke industrieën, bijvoorbeeld voor water en afvalwater, infrastructuur, olie-en gasindustrie zoals de telemetry communicatie standaardenDNP3, IEC 60870-5 maar ook de verschillende fieldbus technologieën worden ondersteund.

Meer weten over de smartRTU van Mitsubishi Electric?
Neem dan snel contact op met één van onze productexperts.
Lees

Specificaties

Productcode: MIT273555

Gerelateerde producten

LD77MH4

Dit artikel is leverbaar zolang de voorraad strekt. Vervangend artikel : LD77MS4, Neem voor verdere informatie contact met ons op.

op aanvraag

LD77MH16

Dit artikel is leverbaar zolang de voorraad strekt. Vervangend artikel : LD77MS16, Neem voor verdere informatie contact met ons op.

op aanvraag
 
ME-RTU