Home > Webshop > Microsoft

Microsoft

Speciaal voor systemen die nét dat beetje extra vereisen, heeft Microsoft de Windows® Embedded producten. De Intelligent Systems van Windows® Embedded verzamelen gegevens op een goede en overzichtelijke manier, waardoor een goed geïnformeerde besluitvorming mogelijk wordt; de gegevens die de Windows® Embedded systemen verzamelen, kunnen eenvoudig worden vertaald naar nieuwe inzichten. Deze inzichten zorgen voor een verbetering in interacties met klant, medewerker, partner, enz. Dankzij Windows® Embedded (Client en/of Server), hebben organisaties toegang tot een breed scala van besturingssystemen en apparaten.

Intelligente systemen met Microsoft Windows® Embedded vinden hun toepassing in o.a. Industrial Automation, Retail & Horeca, Security en Healthcare.

Niet zeker welk product het meest geschikt is voor uw oplossing? Wij adviseren u uiteraard graag; neem contact op met onze productexperts.

Koning & Hartman is niet alleen leverancier van de verschillende Embedded-oplossingen, onze productexperts geven ook regelmatig trainingen en workshops op het gebied van Windows Embedded. Kijk voor meer informatie op onze Academy-pagina
Lees
Ga naar categorie
  

Sorteren op:

125 Resultaten 1 2 3 9
1 2 3 9