Home > Smart Industry > Platformen > IQ Messenger

IQ Messenger

Industriële bedrijven hebben meer en meer te maken met complexe alarmafhandelingsprocessen. En vaak vormen de beheerders van de productie de spil als het gaat om het aansturen van het proces en het bewaken van de veiligheid.  De tijd van doorgeeftelefoons en pagers zou al voorbij moeten zijn, maar blijkt voor veel industriële bedrijven en waterschappen nog aan de orde van de dag. Dit met alle gevolgen van dien zoals:

• Alarmberichten worden niet ontvangen
• Het is niet bekend of een alarmbericht überhaupt goed is verstuurd
• Er worden veel te veel alarmen ontvangen waardoor alarmmoeheid ontstaat
• Er kan geen informatie worden meegegeven aan berichten waardoor er eerst in het andere systemen moet worden gekeken waar het alarm wordt getrigger

Koning & Hartman werkt op dit gebied samen met IQ Messenger. Het merkonafhankelijke software platform IQ Messenger maakt het mogelijk bestaande en nieuwe systemen te combineren en processen te optimaliseren. Merkonafhankelijkheid wordt geborgd niet door de verkoop van apparatuur maar juist door alle verschillende vendoren te integreren en samen te laten werken. Hierdoor wordt de klant uiteindelijk de baas over zijn systemen en werkprocessen.

Werkprocessen kunnen gemakkelijk geconfigureerd worden en er kan gebruik gemaakt worden van Android of IOS apparaten. Hierdoor ontstaat er een geheel nieuwe, moderne manier van werken.

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt? Lees hier hoe wij het verschil maken bij Waterschap Zuiderzeeland.

Heeft u vragen of wenst u een adviesgesprek? Neem dan contact op met onze experts.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanNeem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06

Case Study: Next generation alarm management bij Waterschap Zuiderzeeland

In een wereld waarin smartphones niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn, is het verwonderlijk dat organisaties nog steeds gebruik maken van traditionele technieken zoals Semafonie (Pagers) en SMS voor kritische alarmering. Waterschap Zuiderzeeland heeft besloten om het alarmmanagement voor de technici van beheer en zuivering naar een hoger niveau te brengen met de software van IQ Messenger. Meer info