ICONICS

Nadat u alle informatie uit uw (productie)processen heeft verkregen en verzameld, is het van belang dat deze informatie op één centrale plaats inzichtelijk wordt gemaakt, zodat er daadwerkelijk actie op kan worden ondernomen. De data omzetten naar dashboards moet niet alleen eenvoudig zijn voor degene die de dashboards maakt, maar ook aantrekkelijk zijn voor de eindgebruiker. Zo moeten de dashboards een modern uiterlijk hebben, is het belangrijk dat via ieder device (smartphone, tablet of laptop) deze dashboards inzichtelijk gemaakt kunnen worden, en moet hierbij ook een autorisatie laag aanwezig zijn zodat alleen de juiste personen de data zien die voor hen relevant is.

ICONICS - Making the invisible visible
Koning & Hartman is in de Benelux distributeur van het ICONICS platform, een hardware-onafhankelijk platform dat gebaseerd is op Microsoft technologie en dus een bekende look & feel heeft. Het wordt ingezet in industriële omgevingen en heeft een diversiteit aan universele connectiemogelijkheden, zoals onder ander OPC (UA), Modbus, BACnet, Web Services en JSON. Daarnaast beschikt het over een geavanceerde Histroian functionaliteit (voor de opslag en borging van de data) en kan het geheel, of gedeeltelijk, worden geïntegreerd met de cloud. Het platform wordt daarmee op een schaalbare en gestandaardiseerde manier het centrale punt van informatievoorziening. Vanuit ICONICS wordt de data verzameld, opgeslagen en beschikbaar gemaakt
aan belanghebbenden.

De belangrijkste voordelen van ICONICS:
• Het platform is volledig hardware-onafhankelijk.
• Het is niet alleen mogelijk om data te verzamelen, maar ook om de fysieke systemen aan te sturen.
• Het is mogelijk om kaartlagen te integreren, zoals GIS-kaarten, ESRI of Google Maps.
• ICONICS is al jaren een belangrijke partner van Microsoft en maakt daarom maximaal gebruik van het Azure platform voor wereldwijde schaalbaarheid en betrouwbaarheid.
• De dashboards, KPI’s en historische trends kunnen real-time op ‘any glass’ worden gevisualiseerd via HTML5.
• ICONICS draait op honderden verschillende devices, van smartphones, tablets en laptops, tot smartwatches en de Microsoft Hololens.
• ICONICS vult voor een belangrijk deel de groeiende behoefte naar connectiveit van personeel in, omdat ze medewerkers de mogelijkheid bieden de systemen overal ter wereld op een veilige manier te monitoren en te besturen.

Aan de slag met data visualisatie?
Download hier ons Smart Industry Whitepaper 

De belangrijkste vraag is: welke data wilt u op welke manier inzichtelijk hebben? Thema's die op dit moment vaak aan bod komen zij:
CO2 footprint reductie en energieoptimalisatie
Kwaliteits- en efficiëntieverhoging
Internet of Things, edge computing en cloud integratie

Voor vragen kunt u zich ook altijd wenden tot onze productspecialisten.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanNeem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06