Home > Smart Industry > Platformen

Platformen

Vanuit verschillende hoeken van uw productieproces verzamelt u waardevolle data over uw systemen en netwerken. Deze data is echter pas waardevol zodra u er gericht actie op kunt ondernemen. Welke informatie is echt relevant? En op welke manier wilt u die informatie kunnen inzien?

Een betrouwbaar en flexibel platform is in dit gedeelte van het proces onmisbaar. Maar ook de expertise om te bepalen waarvoor de beschikbare data gaat worden gebruikt en welk platform het best bij uw wensen past.

Als het om platformen gaat, is een oplossing altijd maatwerk. Onze ervaring in de industriële wereld zorgt ervoor dat u aan de slag gaat met een platform dat past bij uw behoeften, zodat u business intelligence geen toekomstmuziek meer is, maar realiteit wordt.

Het onzichtbare zichtbaar maken
Koning & Hartman werkt op het vlak van data-visualisatie samen met ICONICS. Het ICONICS platform maakt het mogelijk om data te verzamelen van praktisch alle bronnen. Deze data kan vervolgens afhankelijk van het doel op elke mogelijke manier te visualiseren.

De belangrijkste vraag is: welke data wilt u op welke manier inzichtelijk hebben? Thema's die op dit moment vaak aan bod komen zij:
CO2 footprint reductie en energieoptimalisatie
Kwaliteits- en efficiëntieverhoging
Internet of Things, edge computing en cloud integratie

In de wereld van data-visualisatie zorgen ontwikkelingen als augmented reality en 3D voor een scala aan nieuwe mogelijkheden. Meer daarover leest u hier.

Wat kan Smart Industry voor mij betekenen?

U leest het in onze Whitepaper 'Vier redenen waarom uw organisatie niet meer om Smart Industry heen kan'. Deze whitepaper is gratis te downloaden in ons downloadcenter.


 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman