Koning & Hartman
Home > Service & Beheer

Service & Beheer

Meer dan vijftien jaar was één van onze dochterondernemingen zelf netwerk-operator. Na verkoop van dit netwerk met 400.000 breedband aansluitingen, bleef deze netwerk-kennis in huis. Hierdoor weten wij precies wat er nodig is om een netwerk op te zetten, te beheren en te onderhouden.

Inmiddels is Koning & Hartman turnkey specialist in geïntegreerde netwerkoplossingen en de grooste telecom-dienstverlener van Nederland. Beheer en onderhoud van netwerken is essentieel voor ieder bedrijf. Of het nu gaat om systemen voor indoor dekking van mobiele netwerken tot telefoniesystemen wij hebben de expertise in huis om te zorgen dat u altijd kunt vertrouwen op uw netwerk. Koning & Hartman beheert diverse landelijke communicatienetwerken, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met KH Uptime Services bieden we uitkomst aan bedrijven en organisaties waar bereikbaarheid en beschikbaarheid onmisbaar zijn.

Lees meer over hoe wij u volledig kunnen ontzorgen op één van onderstaande pagina's:

Telefoniesystemen (o.a. PABX, VoIP, UC&C)
Netwerken (o.a. Routing & Switching, WLAN & Wifi, Radiocommunicatie, UC&C en GSM/LTE/3G/4G)
Meldkamersystemen
Voice-logging
Dealingrooms
Spare Parts Management
Reparatie & Assemblage
Remote Service Center 
Field Services
WiFi & WLAN Scans

Meer informatie over de producten en oplossingen die wij leveren op het gebied van telecom,industrie en infrastructuur, leest u hier.

Vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:

Stel een vraag  

 

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanCase study: Complete telefonie-oplossing Gelre Ziekenhuizen

Koning & Hartman is geen onbekende in de ziekenhuiswereld. Ook voor de Gelre Ziekenhuizengroep, met locaties in Apeldoorn, Zutphen en Lochem, verzorgen wij een totaaloplossing op het gebied van telecom. Meer info