Home > Service & Beheer > WIFI & WLAN Scans

WIFI & WLAN Scans

Draadloze communicatie is niet meer weg te denken in onze maatschappij. Het aantal online toepassingen en devices neemt steeds verder toe. Gebruikers verwachten steeds meer van draadloze communicatie; hoge snelheid, altijd beschikbaar, direct toegang en security. Toepassingen als video, telefonie, plaatsbepaling en push-to-talk zorgen voor een toenemende belasting van dit netwerk. Met onze WiFi & WLAN Scans brengen wij de knelpunten in uw netwerk in kaart, om deze vervolgens te verhelpen, zodat u het maximale uit uw netwerk haalt.

Koning & Hartman is al jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden van professionele draadloze netwerken. Bestaande netwerken worden steeds meer belast, waarbij de ervaring leert dat de performance omlaag gaat en gebruikers het netwerk als onstabiel ervaren. Voor het aanbrengen van verbetering in bestaande draadloze netwerken heeft Koning & Hartman een speciale service ontwikkeld om snel in kaart te brengen met welke aanpassingen uw situatie kan worden geoptimaliseerd.
In het geval van nieuwe draadloze netwerken beschikken onze specialisten over de juiste tools voor het bepalen van de beste oplossing, het inmeten van het aantal benodigde Acces Points en voeren wij een meting uit om te bepalen welke omgevingsinvloeden het netwerk kunnen verstoren. Op deze manier leveren wij alleen de beste netwerken op en onderhouden wij deze tussentijds om de beste performance te kunnen blijven bieden.

Alleen een goed WiFi netwerk zorgt voor tevreden gebruikers
Wij vertellen u graag over de do's & don't's bij het realiseren van een optimaal WiFi-netwerk. Wij bieden u een vrijblijvend adviesgesprek aan om uw WiFi netwerk te optimaliseren of te verbeteren. Ook wanneer u nog niet beschikt over een WiFi netwerk geven wij u een advies op maat. Een WiFi meting, een spectrum analyse, aanbevelingen op de bestaande installatie, onze specialisten kunnen dit voor u verzorgen, op korte termijn en met het beste resultaat.

WiFi Netwerk Scan bij WiFi Plus pakket
Met het WiFi Plus pakket heeft u snel inzichtelijk wat de kwaliteit is van uw draadloze netwerk. Wij adviseren u over hoe kleine aanpassingen uw netwerk kunnen optimaliseren. Het WiFi Plus Pakket bestaat uit:

WiFi Netwerk Scan
- WiFi Meting
- Spectrum Analyse
- Bepalen storende omgevingsinvloeden
- Adviesrapport

WiFi Netwerkimplementatie
- Inmeten benodigde Access Points
- Oplevering High Performance Network

WiFi Netwerk Onderhoud & Beheer
- Onsite Services
- Remote Services

Meer informatie?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch: 015 - 260 9709 of per e-mail.

 

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer informatie over WiFi & WLAN scans?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06

Case Study: Indoor dekking voor diverse locaties Universiteit van Amsterdam

De Universiteit van Amsterdam (UvA) huisvest haar faculteiten over een groot aantal locaties in en rondom Amsterdam. Of het nu gaat om de technische dienst, de studenten of de professoren; alle medewerkers en studenten moeten op al die locaties probleemloos kunnen werken en studeren. Dit alles valt of staat in eerste instantie met een goede infrastructuur voor mobiele connectiviteit. Het WiFi-netwerk van de UvA is uitstekend, maar op het gebied van mobiele dekking zijn binnen de diverse locaties een aantal problemen. Om deze problemen op te lossen heeft de UvA Koning & Hartman gevraagd om in samen met haar provider een technisch goede en financieel haalbare oplossing te verzorgen. Meer info