Home > Service & Beheer > Uptime Services

Uptime Services

Een wereld zonder techniek bestaat niet meer. Dankzij techniek boeken we vooruitgang, maar worden we ook steeds afhankelijker van technologie. Met als gevolg dat we zonder efficiënte communicatie en beschikbaarheid van data niet in staat zijn om te werken en leven zoals we dat nu gewend zijn. Om ons dagelijks leven te faciliteren en werkzaamheden goed uit te kunnen oefenen, moeten netwerken en systemen 24 uur per dag werken, overal ter wereld. Bij bedrijven, winkels, ziekenhuizen, fabrieken, thuis en op kantoor.

Met Uptime Services biedt Koning & Hartman uitkomst aan bedrijven waar bereikbaarheid en beschikbaarheid onmisbaar zijn voor de continuïteit van de werkzaamheden. Koning & Hartman installeert, onderhoudt en beheert data- en communicatienetwerken en bijbehorende systemen.Onze specialisten staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Op afstand vanuit ons Remote Service Center, of bij u op locatie. We bieden Uptime, zodat u altijd door kunt gaan.

Uptime Services: onze diensten

   Reparatie & Assemblage
   Spare Parts Management & Logistics
   Service op locatie: 24/7 Onsite Services
   Service op afstand: Remote Service Center
   Levering & Installatie
   Detachering (tijdelijk) technisch personeel

Voor een overzicht van al onze Uptime Services, download onze menukaart.

Download hier de brochure van Koning & Hartman Uptime Services, waarin u leest welke klanten al profiteren van de voordelen van Uptime Services.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanCase study: Onmisbaar in het openbaar vervoer

Koning & Hartman heeft alle bouwstenen voor een integrale aanpak van installatie, beheer, onderhoud en reparatie van telecom- en IT-netwerken. We nemen complexe taken van onze klanten uit handen, zodat ze zich op hun business kunnen focussen. In deze case study een kijkje in de wereld van het openbaar vervoer, waarin letterlijk geldt: geen communicatie, geen OV. Meer info