Home > Service & Beheer > Remote Service Center

Remote Service Center

Kunt u tijdelijk extra ondersteuning gebruiken tijdens de coronacrisis?
Wij bieden u onze Remote Services gratis* aan! Onze experts helpen u graag met het waarborgen van de uptime van uw netwerken en systemen. Wij ondersteunen u met: 
 
- 24/7 remote bewaking van uw systemen en netwerken
- Alarmering - u ontvangt eventuele alarmen direct per e-mail 
- Storingen - optioneel kunnen wij storingen tegen kosten op afstand/on-site oplossen 

Uw netwerken en systemen sluiten wij remote aan waardoor fysiek contact niet noodzakelijk is. We kunnen een grote diversiteit van technieken ondersteunen zoals o.a. IP, Telefonie, Portofonie, pGSM, pLTE, Wifi, antenne installaties, meldkamer omgevingen, Industriele omgevingen.

*Onze services bieden wij het eerste kwartaal gratis aan. Daarna volgt een evaluatie en eventuele voortzetting. 

Interesse? Neem dan contact op met ons.
Contact opnemen 

Meer over het Remote Service Center van Koning & Hartman Stelt u zichzelf eens de vraag...
...wat de gevolgen zijn voor uw business als uw systemen en netwerken er nu mee zou stoppen. Als die gedachte een stressreactie veroorzaakt, lees dan even verder:

De uptime van uw systemen en netwerken is iets waar u liever geen omkijken naar heeft. En dat terwijl het belang van een probleemloos opererend en veilig netwerk essentieel is. U wilt de controle over uw systemen en netwerken, zonder de dagelijkse zorg en de lasten die dat met zich meebrengt.

Bij het
Remote Service Center van Koning & Hartman is uw netwerk in goede handen. Niet alleen zijn we in staat uw volledige systemen en netwerken vanuit onze expertise 24/7 te monitoren, ook verrichten we met onze kennis en ervaring op het gebied van netwerken preventief onderhoud, waardoor een probleem is opgelost voor u er hinder van ondervindt. Zo kunt u zich zonder zorgen bezig houden met wat voor u echt belangrijk is: uw dagelijkse business. Met de data die hierbij beschikbaar komt kunt u bovendien de volgende stap zetten in uw business development: van data-verzameling en –analyse tot aan volledige voorspelbaarheid over uw systemen en netwerken.Naast de mogelijkheden van het Remote Service Center is Koning & Hartman ook gespecialiseerd in o.a. Spare Parts Management en kunt u voor onderhoud van uw systemen en netwerken op locatie bij ons terecht voor gecertifceerde Field Service Engineers.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van ons Remote Service Center?

 

Wat kan Remote Monitoring voor mij betekenen?
In ons Technovation Trend Report 'Remote Monitoring: van verhelpen naar voorkomen' vertellen onze productexperts u meer over wat een toekomst met Remote Monitoring inhoudt. Het Technovation Trend Report is gratis te downloaden in ons downloadcenter.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanCase Study: Succesvolle verhuizing communicatiesysteem van openbaar vervoer bedrijf HTM

Onlangs gaf HTM Personenvervoer BV ons de opdracht om hun communicatiesysteem, de zogeheten Switch, te verhuizen en weer in werking te stellen op een nieuwe locatie. Een risicovol project omdat het openbaar vervoer in Nederland zonder een werkend communicatiesysteem mag niet rijden. Meer info