Home > Service & Beheer > Netwerken > Unified Communications

Unified Communications

Als het gaat om uw Unified Communications & Collaboration oplossing, wilt u de volledige controle, maar niet de eventuele zorgen en lasten die dat met zich meebrengt. Bij Koning & Hartman kunt u terecht voor een integrale aanpak van installatie, beheer en onderhoud van uw UC&C-netwerk. 

Merkonafhankelijke services
Dankzij onze brede kennis en ervaring kunt u bij ons terecht voor service op systemen van vooraanstaande merken als Alcatel-Lucent, Huawei en Mitel (voorheen Aastra).

Waarom Koning & Hartman?
Koning & Hartman is de grootste telecomdienstverlener van Nederland. Dankzij onze Field Service Organisatie met landelijke dekking, bestaande uit bijna 300 gecertificeerde Field Service Engineers, bent u verzekerd van de servicevorm die bij uw wensen past. Of dat nu 7x24 uur is, Ad-hoc of middels een Service Level Agreement (SLA) op maat.  

Wij nemen u één, meerdere of álle complexe taken rondom uw UC&C-netwerk uit handen: van 
implementatie en installatie tot migratieremote- en on-site onderhoud. Bij Koning & Hartman vindt u alle bouwstenen voor een integrale aanpak:

 Helpdesk & SupportNetwerkbeheer 
 Telemutatie Support (TMS)Site-survey 
 TroubleshootingManagementrapportages 
 StagingRelease-management 
 WLAN Site SurveysWiFi-metingen 

Unified Communications
Behalve beheer en onderhoud kunt U bij Koning & Hartman ook terecht voor producten en systemen op het gebied van Unified Communications. Meer daarover leest u op deze pagina.

Meer informatie?
Benieuwd naar de oplossing die we u kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. 

Stel een vraag

 
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer informatie over producten in de categorie Bedrijfscommunicatie?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9810
Bekijk in de webshop

Case study: Complete telefonie-oplossing Gelre Ziekenhuizen

Koning & Hartman is geen onbekende in de ziekenhuiswereld. Ook voor de Gelre Ziekenhuizengroep, met locaties in Apeldoorn, Zutphen en Lochem, verzorgen wij een totaaloplossing op het gebied van telecom. Meer info