Home > Service & Beheer > Netwerken > Radiocommunicatie

Radiocommunicatie

Optimale radiodekking is voor organisaties in openbare orde en veiligheid en openbaar vervoer van het grootste belang. Koning & Hartman beschikt over de kennis en middelen om uw radiocommunicatienetwerk te onderhouden en beheren.

Preventief & Correctief onderhoud op maat
Om de kans op storingen te minimaliseren en uw investering te beschermen bevelen wij aan om uw systeem tenminste één keer per jaar te laten onderhouden door Koning & Hartman. Tijdens het preventief onderhoud wordt uw systeem geïnspecteerd, worden noodzakelijke software updates geïnstalleerd, worden specifieke metingen uitgevoerd, kan een back-up worden gemaakt van de configuratie en kunnen systeemdelen preventief worden vervangen. Bovendien werken wij vendor-onafhankelijk: of u een systeem van Motorola, Kenwood of EADS heeft, wij kunnen u volledig ontzorgen.

Omdat we de grootste telecomdienstverlener van Nederland zijn, hebben we veel ervaring op het gebied van beheer en onderhoud van radiocommunicatienetwerken. Grote organisaties binnen het openbaar vervoer, openbare orde en veiligheid en in de industrie vertrouwen op dagelijks op onze ervaring en expertise. Bovendien zijn we gespecialiseerd in het Digitale TETRA Netwerk, in Nederland beter bekend als C2000 en in België als ASTRID.

Projectontwerp
Behalve beheer & onderhoud is Koning & Hartman ook in staat om uw netwerk te ontwerpen, engineeren, installeren, migreren of integreren. Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor uw vragen en advies op maat.


Portofoons & Mobilofoons
Bent u op zoek naar producten op het gebied van radiocommunicatie? Lees er alles over op onze productpagina's over portofoons en mobilifoons.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer informatie over portofonie oplossingen?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop

Case study: UMCG biedt hulpdiensten inpandig C2000 signaal

Het Universitair Medisch Centrum Groningen is een van de grootste ziekenhuizen in Nederland. Hulpdiensten (met name ambulances) rijden hier af en aan en willen ook in het UMCG gebruik kunnen maken van het landelijke C2000 communicatiesysteem voor hulpdiensten. Koning & Hartman werd gekozen als partner m.b.t. ontwerp en installatie van de special coverage locations (SCL). Meer info