Home > Service & Beheer > Netwerken > Slecht bereik in uw kantoorgebouw?

Slecht bereik in uw kantoorgebouw?

Heeft u ook last van gemiste telefoongesprekken, een slechte gesprekskwaliteit, verbroken verbindingen en/of een trage dataverbinding in uw gebouw? Neem dan contact op met de professionals van Koning & Hartman en vraag een onafhankelijke dekkingsmeting van uw pand aan.

De hedendaagse gebouwen zijn steeds beter thermisch geïsoleerd. De isolatie zorgt ervoor dat de kou en warmte van buiten wordt tegengehouden. Maar het kan ook als gevolg hebben dat de radiosignalen van mobiele netwerken worden buitengehouden, waardoor u connectiviteitsproblemen kunt ervaren in het pand. Deze problemen kunnen ook ontstaan als u met veel gebruikers op dezelfde locatie werkt. Hierdoor kan het buiten netwerk overbelast raken.

Waarom zou u een meting laten uitvoeren?
Door een meting te laten uitvoeren kan de kwaliteit van de dekking en de oorzaak van het connectiviteitsprobleem vastgesteld worden. Tevens ontvangt u een advies hoe de dekkingsproblemen kunnen worden opgelost.

Wat is dit voor meting?
De metingen die onze professionals verrichten zijn onafhankelijk met gebruik van de apparatuur van Rohde & Schwarz Benelux B.V. Wij brengen de inpandige dekking en kwaliteit van één of meerdere mobiele operators (o.a. KPN, VodafoneZiggo, T-Mobile) in een voor u begrijpelijke wijze in kaart. We meten 2G, 3G & 4G en zijn klaar voor het meten van het toekomstige 5G. Daarnaast kunnen wij indien gewenst ook het communicatie netwerk voor de nooddiensten (denk hierbij aan C2000), portofonie, DECT en WiFi meten.

Hoe ziet uw rapport eruit?
Van de verzamelde gegevens maken we een uitgebreid meetrapport met conclusies en een concrete aanbeveling voor het verbeteren van de dekking. Gunt u ons de opdracht om de aanbevolen oplossing te realiseren, dan worden de kosten van de meting in mindering gebracht.

Neem contact op met ons!
Kortom heeft u in uw pand mobiele connectiviteitsproblemen, neem contact op met Koning & Hartman. Wij meten, adviseren en kunnen indien gewenst een oplossing implementeren en beheren. Wij zijn bereikbaar via sales.mms@koningenhartman.com of op 015 – 260 99 06.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer weten over Koning & Hartman Network Services?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06