Home > Service & Beheer > Netwerken > GSM / LTE / 3G / 4G

GSM / LTE / 3G / 4G

Als expert op het gebied van mobiele netwerken zoals GSM, LTE, 3G of 4G is Koning & Hartman u graag van dienst. Op het gebied van deze mobiele telecomnetwerken kunnen wij u volledig ontzorgen. Bij Koning & Hartman vindt u alle bouwstenen voor een integrale aanpak van uw netwerk:
Design & engineering van uw netwerk
• Snelle opvolging bij calamiteiten
Preventief & correctief onderhoud aan uw netwerk
On-site en/of Remote beheer (lees meer op onze pagina over ons Network Operations Center)
• Netwerkmigratie & -integratie

Dankzij onze Field Service Organisatie met landelijke dekking, bestaande uit bijna 300 gecertificeerde Field Service Engineers, bent u verzekerd van de servicevorm die bij uw wensen past. Of dat nu 7x24 uur is met razendsnelle call-to-fix tijden, Ad-hoc of middels een Service Level Agreement (SLA) op maat.

Onze ervaring op het gebied van netwerkbeheer is groot. Zo beheren we al vele jaren naar volle tevredenheid het mobiele netwerk van één van de grootste providers in Nederland. Hoe we dat doen, leest u in deze case study.

Meer informatie
Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van GSM, LTE, 3G of 4G? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanErvaar zelf de voordelen van Uptime Services

Bel ons !
BEL: +31 (0)15 260 99 06

Case Study: 2013, het jaar van LTE

Met de veiling van de mobiele frequenties en de aanstaande komst van LTE-netwerken kun je gerust stellen dat het een drukte van belang is op de Nederlandse markt voor mobiele netwerken. Een aantal van de consultants van Koning & Hartman zijn in de rol van radioplanner nauw betrokken bij deze stormachtige ontwikkelingen. Meer info