Home > Service & Beheer > Meldkamersystemen

Meldkamersystemen

In een meldkamer is betrouwbare communicatie met het publiek en met de medewerkers op straat van levensbelang. Bij Koning & Hartman kunt u terecht voor een integrale aanpak van installatie, beheer en onderhoud van uw meldkamer.

Merkonafhankelijke services
Dankzij onze brede kennis en ervaring kunt u bij Koning & Hartman terecht voor service op arbitragesystemen van alle vooraanstaande leveranciers.

Waarom Koning & Hartman?
Koning & Hartman is de grootste telecomdienstverlener van Nederland. Dankzij onze Field Service Organisatie met landelijke dekking, bestaande uit bijna 300 gecertificeerde Field Service Engineers, bent u verzekerd van de servicevorm die bij uw wensen past. Of dat nu 7x24 uur is, Ad-hoc of middels een Service Level Agreement (SLA) op maat.  

Wij nemen u één, meerdere of álle complexe taken rondom uw meldkamer uit handen: van 
implementatie en installatie tot migratieremote- en on-site onderhoud. Bij Koning & Hartman vindt u alle bouwstenen voor een integrale aanpak:

 Helpdesk & SupportHardware Services 
 Telemutatie Support (TMS)Site-survey 
 TroubleshootingManagementrapportages 
 StagingRelease-management 

Onze ervaring op het gebied van meldkamers blijkt wel uit de vele projecten die wij begeleiden binnen branches als overheid, zorg, logistiek, industrie, politie, de financiële sector, spoorwegen en de verzekeringsbranche.

Meer informatie?
Benieuwd naar de oplossing die we u kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. 

Stel een vraag

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanCase study: Complete telefonie-oplossing Gelre Ziekenhuizen

Koning & Hartman is geen onbekende in de ziekenhuiswereld. Ook voor de Gelre Ziekenhuizengroep, met locaties in Apeldoorn, Zutphen en Lochem, verzorgen wij een totaaloplossing op het gebied van telecom. Meer info