Home > Service & Beheer > Glasvezel & COAX netwerken > Measurement & Repair

Measurement & Repair

Koning & Hartman Network Services is dé specialist wanneer het gaat om het complete traject van aanleg en onderhoud van kabel- en glasvezelnetwerken. Wij maken graag het verschil voor onze klanten. Onze afdeling Measurement & Repair is daar een goed voorbeeld van.

De afdeling M&R is gespecialiseerd in metingen en reparaties van onder andere HF-componenten. De werkzaamheden worden uitgevoerd in een professionele en goed uitgeruste werkplaats. Tevens zijn onze technici, indien gewenst, op locatie inzetbaar.

Op het gebied van metingen kunt u onder andere denken aan:
• Metingen aan picocellen (private GSM)
• Metingen aan WiFi netwerken
• Veldsterkte metingen voor Electro Magnetic Field (EMF) Safety, Health & Environment

Op het gebied van reparaties ligt het accent op RF-techniek, optische techniek en HFC (Hybrid Fiber/Coax), de combinatie van beide. Denk aan defecte netwerkcomponenten en aan ondersteuning bij reparaties die zich voordoen bij onderhoud en beheer van broadcast systemen, HFC- en telecommunicatie-netwerken. Ook technische assistentie bij problemen in aanleg en installatie, foutzoeken bij verstoringen bij  service en onderhoud in de netwerken hoort tot de mogelijkheden. Samengevat kan de afdeling Measurement & Repair u ontzorgen bij:

• Reparaties aan netwerkcomponenten afkomstig uit HFC (coax)-netwerken, alsmede optische nodes, RF versterkers en meer.
• Reparaties aan headend apparatuur uit HFC –netwerken.
• Reparatie van headend- en broadcastapparatuur voor zender operators en omroepen.
• Modificaties voortkomend uit reparaties of metingen.
• Quality control of verificatie van netwerkcomponenten ook prototype metingen.
• Reparaties, verificaties en onderhoud meetinstrumenten.

Het is ook mogelijk om componenten te laten modificeren of ontwikkelen, zodat de kwaliteit van het netwerk gegarandeerd blijft in een steeds veranderende netwerkstructuur. Specifieke klantvragen resulteren hierdoor in unieke producten en diensten. Desgewenst kan dit met prototype-metingen met rapportage en trainingen op maat.

Door de in de loop der jaren verkregen vakkennis kan M&R elektronicareparaties en modificaties op componentniveau uitvoeren. Door het brede scala aan meetinstrumenten om metingen aan netwerken uit te voeren kunnen wij u altijd van dienst zijn. Of het nu gaat om een meting voor beproefde of voor de meest moderne netwerktechnologieën onze deskundige, enthousiaste technici staan voor u klaar en zullen zich met plezier in uw producten inwerken.

Koning & Hartman is NEN-EN-ISO 9001:2000 gecertificeerd. Kwaliteit en kennis zijn ons handelsmerk, al meer dan 45 jaar. Uw technische probleem of opdracht is bij ons dan ook absoluut in goede handen. Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op, of kom een kijkje nemen op de afdeling en ontdek de mogelijkheden.

Heeft u een reparatie of technisch probleem? Neem dan contact op met ons Measurement & Repair Center om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Let op: voor reparatie & RMA rondom door Koning & Hartman geleverde mobiele communicatie-oplossingen (o.a. portofonie), kunt u gebruik maken van onze specifieke RMA-service.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer weten over Koning & Hartman Network Services?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06

Case study: Kwaliteitscontrole & glasvezel

De vraag naar glasvezelnetwerken met grote bandbreedte groeit snel. Koning & Hartman realiseert een groot aantal projecten op het gebied van glasvezel voor zowel dorpen, steden en gemeentes als voor de zakelijke markt. De aanleg van glasvezel houdt echter niet op bij alleen de civiele werkzaamheden, lassen en blazen! Meer info