FttH & FttX

Zowel onder consumenten als onder bedrijven neemt de vraag naar glasvezelnetwerken met grote bandbreedte en snelle internetverbindingen alsmaar toe. Koning & Hartman is een gekende partij als het gaat om de aanleg van deze zogenaamde Fiber to the Home (FttH) en Fiber to the Site (FttX) glasvezelnetwerken.

Ook het onderhoud aan bestaande netwerken wordt steeds belangrijker. Koning & Hartman realiseert kabelprojecten in nieuwbouw- en renovatiegebieden, verglazingsprojecten van gemeenten en aanleg van glasvezelverbindingen naar en op industriegebieden en bedrijventerreinen. We zijn gespecialiseerd in het geschikt maken van bestaande breedband infrastructuren voor triple-play (tv, radio en internet).

Wij verzorgen het gehele traject in de realisatie van ondergrondse infrastructuren voor internet, televisie en telefonie. Van consultancy, ontwerp en vergunningaanvraag tot en met uitvoering, projectbewaking, oplevering en special projects.

Meer weten over Fiber to the Home of Fiber to the Site?
Neem contact met ons op.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer weten over Koning & Hartman Network Services?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06

Case Study: FttH voor 's-Heerenberg

De aanleg van een glasvezelnetwerk is een gecompliceerd en intensief project. Wij nemen u graag mee voor een exclusief kijkje achter de schermen bij de aanleg van het Fiber to the Home (FttH)-netwerk in 's-Heerenberg. Meer info