Breedband Compleet

Breedband is 'hot': iedereen wil altijd en overal optimaal bereikbaar zijn en op een veilige manier data verzenden en ontvangen. Dat speelt niet alleen in gemeentes maar geldt ook voor buitengebieden, industrieterreinen en de organiserende coöperaties en initiatiefgroepen.

Of het nu gaat om de oriënterende fase, de daadwerkelijke aanleg of het beheer en onderhoud: een breedbandnetwerk heeft de nodige voeten in de aarde. Wij begrijpen dat u grip wilt houden op wat er gebeurt als het om uw breedbandnetwerk gaat. Daarom biedt Koning & Hartman met Breedband Compleet ondersteuning op alle vlakken van het proces rondom de aanleg en exploitatie van een breedbandnetwerk.

Hoe werkt Breedband Compleet?
Koning & Hartman kan u op technisch, commercieel, financieel en organisatorisch gebied begeleiden, zodat u verzekerd bent van een hoogwaardige breedbandoplossing; van A tot Z, of op het onderdeel waarbij u onze expertise nodig heeft. Met Breedband Compleet bepaalt u zelf op welk gebied u gebruik wilt maken van de expertise van Koning & Hartman. Wij kunnen één, meerdere of alle diensten met betrekking tot uw netwerk verzorgen. Bekijk onze brochure met daarin alle mogelijkheden van Breedband Compleet overzichtelijk op een rij.


(klik op bovenstaande afbeelding om de Breedband Compleet brochure te openen)

De zekerheid van het juiste advies
Als het om breedband gaat, is elke situatie uniek. Onze professionals begrijpen dat als geen ander. Heeft u vragen over de mogelijkheden van Breedband Compleet? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via dit contactformulier.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman
Meer informatie over Breedband Compleet?

Bel ons !
BEL: 088 - 18 18 200

Case study: Kwaliteitscontrole & glasvezel

De vraag naar glasvezelnetwerken met grote bandbreedte groeit snel. Koning & Hartman realiseert een groot aantal projecten op het gebied van glasvezel voor zowel dorpen, steden en gemeentes als voor de zakelijke markt. De aanleg van glasvezel houdt echter niet op bij alleen de civiele werkzaamheden, lassen en blazen! Meer info