Home > Service & Beheer > Dealingrooms

Dealingrooms

In de wereld van banken en verzekeraars is de 24-uurs economie een feit. Globalisering vereist de beschikking over real-time informatie, zodat direct kan worden gereageerd op gebeurtenissen in andere landen en werelddelen. Tegelijkertijd moet worden voldaan aan strenge regelgeving met betrekking tot zorgvuldigheid van orderafhandeling. Dit met het oog op betrouwbaarheid, aansprakelijkheid en fraudepreventie. Uw dealing- en tradingsystemen (arbitragesystemen) staan binnen dit hele proces centraal.

Bij Koning & Hartman kunt u terecht voor een integrale aanpak van installatie, beheer en onderhoud van uw dealingroom.

Merkonafhankelijke services
Dankzij onze brede kennis en ervaring kunt u bij Koning & Hartman terecht voor service op de dealingrooms van alle vooraanstaande leveranciers.

Waarom Koning & Hartman?
Koning & Hartman is de grootste telecomdienstverlener van Nederland. Dankzij onze Field Service Organisatie met landelijke dekking, bestaande uit bijna 300 gecertificeerde Field Service Engineers, bent u verzekerd van de servicevorm die bij uw wensen past. Of dat nu 7x24 uur is, Ad-hoc of middels een Service Level Agreement (SLA) op maat.  

Wij nemen u één, meerdere of álle complexe taken rondom uw dealingroom uit handen: van implementatie en installatie tot migratieremote- en on-site onderhoud. Bij Koning & Hartman vindt u alle bouwstenen voor een integrale aanpak:

 Helpdesk & SupportHardware Services 
 Telemutatie Support (TMS)Site-survey 
 TroubleshootingManagementrapportages 
 StagingRelease-management 
            
Onze ervaring op het gebied van dealingrooms blijkt wel uit de vele projecten die wij uitvoeren en begeleiden binnen de financiële wereld. 

Dealingroom systemen
Naast beheer en onderhoud kunt u bij Koning & Hartman ook terecht voor advisering als het gaat om systemen voor dealing- en trading. Meer informatie daarover leest u op de producten & oplossingen pagina.

Hoewel arbitragesystemen oorspronkelijk zijn ontwikkeld voor gebruik in dealingrooms binnen de financiële wereld, is bewezen dat deze ook voor meldkamers uitermate geschikt zijn. Meer informatie over meldkamers kunt u hier lezen.

Meer informatie?
Benieuwd naar de oplossing die we u kunnen bieden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. 

Stel een vraag


 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman