Home > Producten & Oplossingen > 19" oplossingen

19" oplossingen

Als grondlegger van de huidige 19” technologie, tegenwoordig bekend onder Electronic Packaging, biedt het portfolio van Schroff een breed scala aan oplossingen en producten voor het beschermen en behuizen van uw kostbare elektronica.

Binnen het portfolio van Schroff Electronic Packaging vindt een breed scala aan producten en systemen voor het beschermen en behuizen van uw kostbare elektronica. Bekijk onderstaande video voor een impressie van onze producten en toepassingen. Daarnaast biedt Koning & Hartman alles wat u nodig heeft voor de infrastructuur van uw datacenter of computerruimte. Het productassortiment van Pentair/Schroff omvat o.a. cabinets, containment installaties, power distributie, koeling, kabelmanagement en monitoring. Wilt u uitgebreide informatie over onze Datacenter oplossingen? Klik hier.

Bekijk een volledig overzicht van de oplossingen van Pentair/Schroff in onze webshop:

Cabinets
Behuizingen
Frontplaten en Cassettes
Industriële Koeling
Subracks
Wandbehuizingen

Uw 19"-oplossing op maat

Voor alle vraagstukken waar een standaard product niet de juiste oplossing biedt, ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met u een op maat gesneden product, onder andere d.m.v. 3D-modellering en prototype bouw. Dankzij onze diensten voor frontplaatbewerking en montageservice nemen wij u werk uit handen, waardoor u zich kunt concentreren op uw kerntaken. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer informatie over subracks en overige 19"-oplossingen?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop

Case Study: astronomische datastroom robuust gehuisvest

Hoe zijn de eerste sterrenstelsels ontstaan, wat kunnen we leren van planeten buiten ons zonnestelsel en zijn er in het heelal bewijzen te vinden van buitenaards leven? Om deze en vele andere astronomische vraagstukken te kunnen beantwoorden is ASTRON altijd op zoek naar de grenzen van de technologische mogelijkheden. Speciaal hiervoor ontwikkelde Koning & Hartman een volledig op maat gemaakte 19"-oplossing. Meer info