PLC's

Als specialist op het gebied van industriële automatisering vindt u bij Koning & Hartman alle soorten Programmable Logic Controllers, kortweg PLC's. Of u nu zoekt naar een modulaire PLC, een compact PLC of een micro PLC, u vindt ze bij ons.  

Koning & Hartman levert alle productlijnen van Mitsubishi Electric (ook wel Mitsubishi Automation). Deze zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar een passende automatiseringsoplossing of bij het samenstellen van een configuratie. Als het gaat om producten voor de industriële automatisering, blinkt het assortiment van Mitsubishi uit op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Het gehele portfolio werkt naadloos met elkaar samen, wat het eenvoudig in installatie en gebruik maakt voor de gebruiker.

Vanwege de hoge kwaliteit ontvangt u op Mitsubishi Electric PLC's, na registratie, maar liefst 3 jaar garantie. U kunt nu uw PLC's registreren bij Mitsubishi Electric op www.meq3yearwarranty.com.

Meer informatie over de verschillende types PLC's vindt u op onze website:
Micro PLC's
Compact PLC's
Modulaire PLC's

Ook beschikken wij over de kennis en expertise op het gebied van bijbehorende I/O-modules.

Voor een totaaloverzicht van alle PLC's, neem een kijkje in onze webshop:

Bekijk in webshop

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman

Welke PLC heb ik nodig voor mijn toepassing?
Door onze ruime ervaring op het gebied van indsutriële automatisering kunnen we exact bepalen welk type PLC het best geschikt is voor uw proces. Neem contact op met onze mensen voor een deskundig en vrijblijvend advies.

Alle PLC's van Mitsubishi Electric werken bij uitstek goed samen met onze andere productlijnen:
Frequentieregelaars
Servo-Motion
Industriële robots
HMI's

Producttrainingen
Onze productexperts organiseren vanuit de KH Academy regelmatig trainingen op dit gebied. Een volledig overzicht van de aanstaande PLC trainingen vindt u op onze Academy pagina.Meer informatie over PLC's?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9883
Bekijk in de webshop

Case Study: Groene centrifuges voor Feltracon

De consument wil lekker en vers eten, maar heeft weinig tijd. Kant en klaar gewassen groenten en fruit hebben een enorme vlucht genomen. Feltracon bouwt machines voor de voedselverwerkende industrie en is specialist in het drogen van groenten, fruit, kruiden, vis en aardappelproducten. Meer info