Home > Producten & Oplossingen > Industrial Power Supplies

Industrial Power Supplies

Industriële power supplies staan aan de basis van het succesvol functioneren van applicaties in de machinebouw, de apparatenbouw en bij bedrijven die zich bezig houden met productie en assemblage van elektronica. Een bijzondere categorie zijn de bedrijven in de LED en domotica branche.

Bent u op zoek naar de meeste efficiënte power supply oplossing?
Koning & Hartman heeft een uitgebalanceerd productportfolio van vooraanstaande power supply fabrikanten waarmee we vaak al decennia lang zaken doen. Kies uit één van onze duizenden standaard power supplies of vraag onze specialisten. We zitten klaar om te adviseren wat voor u de beste keuze is.
 

Uw power supply op maat.
Als een standaard power supply niet helemaal voldoet dan kunnen we deze aanpassen naar wens. Dit kan gaan om het aanpassen van kabels of monteren van de juiste connector, het afregelen op de juiste waarde, voorzien van een label, etc. Met onze customize service zorgen we voor de juiste aanpassing van uw power supply om efficiënt en optimaal aan te sluiten op  jullie productieproces. Meer weten over wat er zoal mogelijk is? neem contact met ons op.
 

Effectieve supply chain
Een goed werkende supply chain is minstens zo belangrijk als de juiste power supply keuze. Koning & Hartman zorgt voor continuïteit van levering en het voorkomen van onnodige verstoringen. Wij hebben diversen methodes om de supply chain effectief in te richten en aan te passen aan de wensen en eisen. Hiervoor werken we nauw samen met alle partijen om de gezamenlijke supply chain doelen te halen. Benieuwd hoe we supply chain disrupties kunnen voorkomen en samen de continuïteit van de supply chain kunnen waarborgen? neem contact met ons op.
 


Alle toonaangevende merken
Koning & Hartman levert power supplies van toonaangevende fabrikanten. Ons leveringsprogramma omvat vele duizenden producten voor alle relevante marktsegmenten zoals de industrie, LED en domotica, renewable energy, medische apparaten, etc. In Delft hebben wij een groot magazijn met power supplies klaar voor verzending.

 AC/DC power supplies
DC/DC Omvormers
DC/AC Inverters
Battery chargers
Adapters
Printmodules
Modulaire power supplies
Rack power
UPS oplossingen
KNX componenten
DALI modules
Klant specifieke oplossingen
  

   
 

Bekijk alle Industrial Power Supplies in onze webshop


Meer weten over power supplies?

U leest meer over de nieuwste producten van Mean Well in de algemene catalogus en de LED catalogus. Deze kunt u gratis downloaden in ons downloadcenter. Heeft u een vraag over de mogelijkheden op het gebied van voedingen? Gebruik onderstaande button, stel uw vraag en onze productexperts helpen u met een deskundig advies..

 

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer informatie over Power Supplies?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop