Koning & Hartman
Home > Producten & Oplossingen

Producten & Oplossingen

Koning & Hartman is een technische dienstverlener en levert een scala aan producten, systemen en diensten voor de sectoren telecom, industrie en infrastructuur. Voor alle complexe en minder complexe vraagstukken, processen en systemen leveren we bovendien op maat gemaakte oplossingen. Niet alleen kunnen wij ontwerpen, leveren en implementeren, ook het onderhoud en beheer nemen wij voor onze rekening.

Daarnaast zijn we als grootste telecomdienstverlener van Nederland gespecialiseerd in het beheer en onderhoud van al uw netwerken en systemen. Meer informatie daarover kunt u lezen op onze Service & Beheer pagina.

Klik op één van onderstaande productcategorieën voor meer informatie over de mogelijkheden die wij u op dat vlak bieden:

Portofoons
Mobilofoons
Indoor Mobility
Netwerkoplossingen
Datacenter-oplossingen
Bedrijfscommunicatie
SmartTalk

Mobile Computers
Industrial PC's
Industriële netwerkoplossingen
Windows Embedded

Internet of Things

PLC's
Frequentieregelaars
Servo & Motion
Industriële Robots
HMI's 
SCADA
MES

Koning & Hartman Information Server
Sensoren
Niveaumeetsystemen
Magneetventielen

KVM-oplossingen
19"-oplossingen
Industrial Power Supplies


Webshop

Voor gedetailleerde informatie over onze producten verwijzen wij u graag naar onze webshop. Hier kunt u productspecificaties vinden en snel en eenvoudig het gewenste product bestellen. 

Heeft u een vraag over de producten en oplossingen die wij leveren?
Neem contact op met onze productexperts voor een advies op maat

 

Uw aanvraag is verzonden



Met vriendelijke groet,

Koning & Hartman



Case Study: Verhoogde veiligheid op het Formule 1 circuit van Spa-Francorchamps

Alpha Electronics S.A., met 25 jaar ervaring en know how in electronische signalisatie oplossingen, realiseert een project op het Formule 1 Circuit Spa-Francorchamps dat de veiligheid vereenvoudigt en optimaliseert. Koning & Hartman levert de Panel PC’s en het bijbehorende advies op gebied van de configuratie. Meer info