Sensoren & Devices

Het Internet of Things (IoT) begint in de wereld van de industrie bij het verzamelen van gegevens. En als we het hebben over het verzamelen van gegevens, hebben we het over de verschillende soorten sensoren & devices die dat mogelijk maken.

U kunt bij ons terecht voor een volledig assortiment industriële sensoren & devices voor alle mogelijke toepassingen, maar ook specifieke niveaumeetsystemen en magneetventielen.

Koning & Hartman helpt u nu niet alleen met keuze & advies voor de juiste sensor of device voor uw probleem; wij helpen u ook verder met de volgende stap door deze apparaten te voorzien van connectiviteit. Op die manier wordt de informatie uit processen niet alleen waargenomen en verzameld, maar ook direct naar een centraal punt doorgestuurd voor verdere verwerking en analyse.

Compleet assortiment industriële automatiseringsproducten

Koning & Hartman beschikt naast sensoren ook over het complete aanbod producten van Mitsubishi Electric voor toepassing in de industriële automatisering.

Aan de slag met sensoren & devices?

Bij vragen helpen onze productspecialisten u graag verder. Daarnaast organiseren we vanuit de KH Academy regelmatig trainingen & opleidingen op dit gebied.

 Wat kan Smart Industry voor mij betekenen?
 U leest het in onze Whitepaper 'Vier redenen waarom uw organisatie niet meer om Smart Industry heen kan'. Deze whitepaper is gratis te downloaden in ons downloadcenter.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer informatie over sensoren en meetsystemen?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9512
Bekijk in de webshop