Robotica

In de huidige markt worden de eisen op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid steeds strenger. Tevens is het aantrekken van nieuwe werknemers een langzaam en kostbaar proces geworden. Het toepassen van technologie zorgt in deze situatie voor o.a. kostenbesparing en productiviteitsverhoging zonder kwaliteitsverlies. 

Robots worden steeds belangrijker in sectoren waar de productievariatie vaak hoog is en medewerkers repetitief, vuil en zwaar werk moeten uitvoeren. Op dit gebied bieden robots kansen omdat ze o.a. zwaarder werk verrichten, meer taken uitvoeren en nauwkeuriger werken. 

KH-robot module
Met de KH-robot module automatiseert het Robotica team van Koning & Hartman uw productielijn volledig. De module is eenvoudig te integreren in zowel nieuwe als bestaande productielijnen en bestaat uit:

• Een optimaal geselecteerde robot
• Een op maat gemaakte grijper
• Een high-end vision oplossing
• Software met verbinding naar ons Remote Service Center

Onze experts zijn in staat om de module op verschillende manieren aan te sluiten op uw systeem. Het volledige automatiseringsproces voeren wij uit in vijf stappen. Lees hier meer over onze aanpak.

Onze aanpak 

Wat kunnen wij voor u doen?
Vertel ons over uw situatie en wij helpen u graag verder. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 18 50 05 53 of per mail robotics@koningenhartman.com.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanVragen over de mogelijkheden van robotica? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons !
BEL: 06 18 50 05 53