Home > Onze Vakgebieden > Smart Industry & Factory Automation > Presentatie & Visualisatie

Presentatie & Visualisatie

Nadat u alle informatie uit uw (productie)processen heeft verkregen en verzameld, is het van belang dat deze informatie op één centrale plaats inzichtelijk wordt gemaakt, zodat er daadwerkelijk actie op kan worden ondernomen. Om data om te zetten naar waardevolle informatie is een tool nodig die de data op een voor u begrijpelijke manier visualiseert.

ICONICS
Koning & Hartman is hoofddistributeur van het ICONICS platform. Dit platform stelt de gebruiker in staat real-time data te verzamelen van diverse bronnen, om dit vervolgens te visualiseren zoals u dat wilt: het AnyGlass concept maakt visualisatie mogelijk op uw eigen device; van mobiel en tablet tot aan laptop en PC. Ook kan met behulp van Microsoft Azure een specifieke Big Data/Cloudoplossing worden ontwikkeld. Aan de slag met data visualisatie?

De belangrijkste vraag is: welke data wilt u op welke manier inzichtelijk hebben? Om op dat vlak ideeen op te doen, kunnen wij u deze Whitepaper Smart Industry van harte aanbevelen. Voor vragen kunt u zich ook altijd wenden tot onze productspecialisten.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman