Data Acquisitie & Analyse

Industriële processen kennen vaak veel verschillende datatypes en protocollen. Voor een goede verwerking van die data is een gestandaardiseerde aanpak vereist. Koning & Hartman beschikt over de juiste tools om snel& efficiënt met data om te gaan, zodat een efficiënter en schaalbaar productieproces ontstaat.


Zoveel protocollen, één oplossing

Met de KH Information Server biedt Koning & Hartman een software-oplossing die het mogelijk maakt om snel, veilig en real-time uiteenlopende (industriële) automatiseringssystemen met elkaar te laten communiceren. Op die manier wordt gegevensuitwisseling tussen de verschillende systemen realiteit, waardoor de verzamelde data kan worden gebruikt voor business intelligence en development. Waar te beginnen?
Lees meer over de ontwikkelingen in de wereld van Smart Industry in onze laatste Whitepaper: 'Vier redenen waarom uw organisatie niet meer om Smart Industry heen kan'. Voor vragen over de mogelijkheden op het gebied van dataverzameling of de KH Information Server staan we u graag te woord.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman