Connectiviteit

Als u binnen uw processen beschikt over een grote hoeveelheid databronnen zoals sensoren, devices, industriële hardware (PLC's, robots), softwaresystemen (SCADA of ERP) en databases en u wilt gebruik maken van de data die vanuit deze databronnen wordt gegenereerd, is het van belang dat deze hun data niet alleen verzamelen, maar ook eenvoudig en snel kunnen versturen naar één centraal opslagpunt. Op die manier kunt u uw waardevolle productiedata gebruiken om uw processen beter inzichtelijk te maken en te optimaliseren.

Dat is waar
connectiviteit om de hoek komt kijken. Dit kan per organisatie sterk verschillen. Zo hebben waterschappen regelmatig sensoren in het veld staan, die bijvoorbeeld via een LoRa netwerk aangesloten kunnen worden. In fabrieken kan het simpelweg gaan om het trekken van kabels. Voor machinebouwers is het belangrijk dat de gateway die de machines verbindt met het internet robuust is, van industriële kwaliteit en voorzien is van end-to-end security. Vanuit onze netwerkexpertise in industriële omgevingen kunnen we al uw apparaten voorzien van de benodigde connectiviteit. Van simpele sensoren voorzien van een LoRa-verbindning tot een geavanceerd IoT-netwerk: wij helpen u met het bedenken van de juiste oplossing, zodat u nieuwe inzichten uit uw processen kunt gebruiken om uw business verder te ontwikkelen.

Wat kan connectiviteit voor mij betekenen?
Heeft u al een idee wat er mogelijk is met connectiviteit? Of wilt u die inzichten juist verschaffen? Onze specialisten van het Technology Center vertellen u graag meer. 

Benieuwd hoe dit in de praktijk werkt?
Bekijk de Case Study: uitdagend DAS Netwerk voor Greenyard België.


 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman