Connectiviteit

Als u binnen uw processen beschikt over sensoren & devices, is het van belang dat deze hun data niet alleen verzamelen, maar ook eenvoudig en snel kunnen versturen naar één centraal oplsagpunt. Op die manier kunt u uw waardevolle productiedata gebruiken om uw processen beter inzichtelijk te maken en te optimaliseren.


Dat is waar
connectiviteit om de hoek komt kijken. Vanuit onze netwerkexpertise in industriële omgevingen kunnen we al uw apparaten voorzien van de benodigde connectiviteit. Van simpele sensoren voorzien van een LoRa-verbindning tot een geavanceerd IoT-netwerk: wij helpen u met het bedenken van de juiste oplossing, zodat u nieuwe inzichten uit uw processen kunt gebruiken om uw business verder te ontwikkelen.Wat kan connectiviteit voor mij betekenen?
Heeft u al een idee wat er mogelijk is met connectiviteit? Of wilt u die inzichten juist verschaffen? Onze specialisten van het Technology Center vertellen u graag meer.

Vier redenen waarom uw organisatie niet meer om Smart Industry heen kan
In onze gratis whitepaper 'Vier redenen waarom uw organisatie niet meer om Smart Industry heen kan' vertellen onze productspecialisten u meer over wat Smart Industry inhoudt. Aan de hand van thema's als
Predictive Maintenance, Energy Management en First-Time-Right wordt gekeken naar wat er vandaag de dag technisch mogelijk is en nog belangrijker: wat het oplevert.

Download de whitepaper hier

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & Hartman