Home > Onze Vakgebieden > Mission Critical Communications

Mission Critical Communications

Koning & Hartman is een vooraanstaande speler in de wereld van Mission Critical Communicatie. Of het nu gaat om ziekenhuizen, havens, industrieterreinen of luchthavens: medewerkers moeten kunnen vertrouwen op een feilloos werkend communicatie systeem. In veel situaties is dit zelfs van levensbelang.

Die verantwoordelijkheid gaan wij niet uit de weg: Koning & Hartman heeft in heel Nederland ervaring met het opzetten en beheren van communicatie netwerken in mission critical omgevingen. Een voorbeeld is het landelijke C2000-netwerk voor Openbare Orde en Veiligheid, waarvoor Koning & Hartman het volledige beheer en onderhoud verzorgt.  

Wat is Mission Critical Communication?
Een goed voorbeeld van een mission critical werkomgeving is een ziekenhuis. Artsen en medewerkers moeten op ieder moment van de dag en op elke locatie goed bereikbaar zijn. Dat is in een groot gebouwencomplex een hele opgave. Het netwerk mag geen invloed hebben op de medische apparatuur en de gezondheid van de patiënten. Ook in noodsituaties moet het communicatie systeem feilloos werken. Dankzij onze kennis en ervaring op het gebied van netwerken zijn we in staat om mission critical communicatie netwerken te bedenken, leveren, implementeren en beheren. Dat doen we dan ook voor bijvoorbeeld een groot deel van de Nederlandse ziekenhuizen.  

Remote beheer & onderhoud

Koning & Hartman heeft een landelijke service organisatie om maximale beschikbaarheid van mission critical communicatie oplossingen te garanderen. Vanuit ons Remote Service Center worden mission critical netwerken op afstand bewaakt op basis van het ITIL v3-principe. Dit gebeurt door hoogopgeleide en gecertificeerde medewerkers, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar. 

Meer weten over Mission Critical Communications? Onze experts vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer informatie over KH Telecom Totaal?

Bekijk in de webshop

Case Study: Veilige communicatie in en rondom de Rotterdamse haven

APM Terminals Maasvlakte II, onderdeel van Maersk Group, heeft als doel de meest veilige terminal ter wereld te worden. Daarin speelt veilige communicatie in en rondom de haven een essentiële rol. Koning & Hartman leverde een zeer modern en veilig communicatienetwerk dat APM Terminals Rotterdam Maasvlakte II een stapje dichterbij haar doel laat komen. Meer info

KONING & HARTMAN ONTVANGT TIENJARIG ONDERHOUDSCONTRACT NIEUWE C2000-NETWERK

Amsterdam, 21 december– Koning & Hartman heeft van het Ministerie Veiligheid & Justitie de opdracht gekregen voor het onderhoud van het landelijke C2000-netwerk. De onderhoudsovereenkomst, met een duur van 10 jaar, is vandaag getekend.