Home > Onze Vakgebieden > Industrial Solutions

Industrial Solutions

Koning & Hartman levert een scala aan producten en systemen voor de industrie. Van volledig op maat gemaakte industriële computers tot voedingen (power supplies) en van cabinets en systems tot industriële netwerkoplossingen.

Voor alle complexe en minder complexe industriële vraagstukken, processen en systemen leveren we de oplossing. De unieke combinatie van technologisch inzicht, kennis van de klant en partnerships met gerenommeerde merken zorgt ervoor dat we onze klanten slimmer, betrouwbaarder en duurzamer maken. Wij noemen dat Technovation.

Industrial PC's
In de industriële wereld is er altijd behoefte aan PC's met specifieke eigenschappen. Koning & Hartman is gespecialiseerd in een breed assortiment aan industrial computers. We hebben alle industrial computers in zowel de standaarduitvoeringen als volledig custom made en in enkele stuks en grotere aantallen. Lees meer over Industrial PC's.

Windows Embedded
Microsoft Windows Embedded is het besturingssysteem dat elk systeem intelligent maakt. Van Real Time Operating System (RTOS) tot aan de inrichting van een industrial PC met specifieke taken: er is altijd een Windows Embedded versie die aansluit op de wensen. Ook op het vlak van IoT en Cloudcomputing bieden wij de oplossingen en expertise.

Electronic Packaging
Als grondlegger van de huidige 19” technologie, ook wel bekend onder de naam Electronic Packaging, biedt het portfolio van Schroff een breed scala aan oplossingen en producten voor het beschermen en behuizen van kostbare elektronica. Koning & Hartman verzorgt ook de infrastructuur van uw datacenter of computerruimte. Lees meer over Electronic Packaging.

Industrial Power Supplies
Industriële voedingen (Power Supplies) zijn van groot belang voor het succesvol functioneren van diverse applicaties. De keuze voor de juiste voeding is dan ook essentieel om problemen te voorkomen. Koning & Hartman levert Industrial Power Supplies in alle denkbare soorten en maten.

Industriële Netwerkoplossingen
De industriële netwerkoplossingen van Koning & Hartman zijn specifiek ontworpen voor toepassingen in de industrie waarbij robuustheid, uitgebreid temperatuurbereik en duurzaamheid centraal staan. Als officiëel leverancier van grote merken als ORing, Comtrol en Advantech kunt u bij ons terecht voor zowel volledig op maat gemaakte producten als standaardoplossingen. Lees meer over industriële netwerkoplossingen.

KVM-oplossingen

KVM-oplossingen (Keyboard Video Mouse) bestaan uit switches, extenders en matrixswitches die ervoor zorgen dat uw IT-infrastructuur efficiënter wordt ingericht. Koning & Hartman bedenkt en levert deze oplossingen voor een groot aantal complexe oplossingen zoals de bagagebanden op Schiphol en in enorme industriële productieprocessen. Lees meer over KVM-oplossingen.
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanCase Study: Datacenter voor MTV Networks

MTV Networks verzorgt vanuit Amsterdam de playout naar Europese landen voor televisiezenders als Nickelodeon, TMF, Comedy Central en natuurlijk MTV. Voor dit nieuwe datacenter voert systeem integrator All IT Rooms met Koning & Hartman de server inrichting uit. Meer info