Home > Onze Vakgebieden > Dealing & Control

Dealing & Control

De wereld van dealing & trading is vandaag de dag uitdagender dan ooit. Naadloze communicatie is essentieel om de voorsprong op uw concurrenten te behouden. Uw dealing & trading platform staat daarin centraal.

Thema: begin 2018 wordt MiFiD II van kracht in de financiële wereld. Wat betekent dit voor uw dealingroom?
 
Koning & Hartman is gespecialiseerd in communicatie-oplossingen voor de wereld van dealing & trading. Van Unified Communication & Dealing platforms tot en met beheer en onderhoud van voice, data en netwerken; onze oplossingen zijn gericht op meer snelheid, productiviteit, samenwerking en efficiency.

KH Dealing & Trading bestaat uit:

    Arbitragesystemen
   Voice Recording
   Telefonie-oplossingen voor kantooromgevingen
   Netwerk-infrastructuur
   KVM-oplossingen
   Uptime Services: onderhoud, beheer en remote control
   Consultancy

Meer informatie over de specifieke voice-trading en telefonie-arbitrage oplossingen kunt u teruglezen op de Dealing & Trading pagina. Ook kunnen we u alles vertellen over het inrichten van uw controlroom. Onze experts vertellen u graag vrijblijvend meer over de mogelijkheden van Dealing & Control.

Neem contact op met onze Dealing & Trading experts 
 
Trainingen
Koning & Hartman biedt ook trainingen aan op het gebied van haar Dealing & Control oplossingen. Deze trainingen helpen u en uw personeel optimaal gebruik te maken van de door u aangeschafte oplossingen. Bent u geïnteresseerd in een gebruikerstraining, een toesteltraining of een beheerderstraining? Kijk dan op deze pagina voor het volledige aanbod

 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanMeer informatie over Dealing & Trading?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06

Case Study: De weg van het papier

Tijdens het lezen van een magazine of boek ooit nagedacht over de lange weg die het papier in uw hand heeft afgelegd? Productie van één vel papier vereist een traject van meer dan 60 stappen. Eén van ’s lands grootste papierproducenten is Crown Van Gelder (CVG) uit Velsen. In de ruim 220.000 ton papier die zij jaarlijks produceren speelt de expertise van Koning & Hartman een belangrijke rol. Meer info

BNG BANK KIEST VOOR DEALING & TRADING OPLOSSING VAN KONING & HARTMAN

Amsterdam, 6 juli – BNG Bank kiest voor een Dealing & Trading oplossing van technologiebedrijf Koning & Hartman. De oplossing bestaat uit een IPC Unigy oplossing inclusief voice recording die voldoet aan alle compliance eisen. Daarnaast neemt Koning & Hartman ook het onderhoud op zich.