Onze mensen

Je ziet ons misschien niet, maar toch kom je ons minstens 5 keer per week tegen. Waar maken onze mensen zoal het verschil?

...in de haven van Rotterdam
Lex Steenvoorden is één van de designers die zich vanuit het Technology Center bezig heeft gehouden met het omvangrijke project voor APM Terminals in de haven van Rotterdam. "Voor APM Terminals heb ik meegewerkt aan het ontwerp van het DAS-systeem zodat iedereen altijd en overal bereikbaar was op het enorme terrein van APM in de haven van Rotterdam." Lees hier hoe onze collega's voor APM het verschil maakten.

...in de zich razendsnel ontwikkelende wereld van Smart Industry
In onze Heinz Case Study lees je hoe een aantal van onze Consultants de uitdaging op het gebied van de automatisering van gegevensoverdracht hebben aangepakt en opgelost. Bart Gouw is één van de collega's die zich met dit project bezighoudt "Het is mooi om vanuit expertise en ervaring mee te werken aan een automatiseringsuitdaging bij een grote klant als Heinz, waar een enorme stroom aan productiedata beschikbaar is. Dankzij de KHIS wordt deze data nu efficiënt verwerkt, waardoor de kwaliteit van de producten gewaarborgd is."

...als je een mobiel telefoongesprek voert
Pieter is één van onze Field Service Engineers.
"Field Service Engineer is absoluut geen standaard beroep. Een baan van 9 tot 5 is dan ook niks voor mij. Met beperkte informatie onderweg naar een storing gaan en deze dan allen of met collega's oplossen geeft een enorme kick." Lees meer over hoe Pieter en zijn collega's er voor zorgen dat een groot deel van Nederland altijd en overal mobiel bereikbaar is op deze pagina.

...op Hogescholen en Universiteiten
Waar we zorgen voor de aanleg, installatie en het beheer en onderhoud van glasvezelnetwerken zodat studenten in o.a. Nijmegen, Leiden en Utrecht verzekerd zijn van razendsnel internet. De volledige Case Study lees je op deze pagina.

...in onderzoek naar het heelal
Als productmanager Electronic Packaging is John Vink verantwoordelijk voor een brede productgroep die vele toepassingen kent. Bij ASTRON leverde John met zijn team een op maat gemaakte behuizing voor elektronische borden. "Een bijzonder project in een bijzondere setting, waarbij we vanaf het eerste moment door de klant werden gevraagd mee te denken. Als je dan ziet dat die klant uiteindelijk helemaal tevreden is met de geleverde oplossing, geeft dat veel voldoening!" Meer informatie over de bijzondere oplossing die onze mensen voor ASTRON verzorgden lees je hier.

Een overzicht van de projecten waarin Koning & Hartman het verschil maakt lees je op de Referenties & Projecten pagina.

Ook werken bij Koning & Hartman?
 

Uw aanvraag is verzondenMet vriendelijke groet,

Koning & HartmanWerken bij Koning & Hartman, iets voor jou?

Bel ons !
BEL: 020 - 587 76 00