Home > Koning & Hartman > Trainingen & Opleidingen > Tweedaagse training Windows® Embedded Standard 7 & Windows® Embedded 8 Standard

Tweedaagse training Windows® Embedded Standard 7 & Windows® Embedded 8 Standard

Locatie: Delft

Aanmelden

Altijd op de hoogte?
Wij organiseren met grote regelmaat Windows Embedded Workshops.
Stuur ons een mailtje met uw contactgegvens als u wilt dat wij u op de hoogte houden van aanstaande Windows Embedded Workshops & Seminars.

In twee dagen alle ins- en outs rond Windows® Embedded Standard 7 en Embedded 8 Standard onder de knie? Schrijf u dan nu in voor één van onze workshops. Tijdens deze uitgebreide workshops nemen onze productexperts u mee in de wereld van mogelijkheden die Windows® Embedded Standard 7 en Windows® Embedded 8 Standard bieden. 

Windows® Embedded workshops
Tijdens deze intensieve en interactieve workshop vertellen wij u alles over Windows® Embedded Standard 7 en Windows® Embedded 8 Standard. Beide besturingssystemen hebben hun voordelen en het ligt aan uw applicatie en wensen welk besturingssysteem het meest geschikt is. Onze black-belt gecertificeerde engineer beantwoordt al uw vragen en geeft u handvatten om naast de juiste keuze tussen de verschillende besturingssystemen te maken ook te zorgen dat u en uw collega's hier direct mee aan de slag kunnen.

Bij beide besturingssystemen wordt een image gemaakt aan de hand van een toolkit. Dit biedt u de mogelijkheid om systemen op maat te bouwen en zelf uw footprint te bepalen. Bovendien gaan we tijdens de workshop zelf een image op maat bouwen met de aanwezige tablets.

Wat gaan we behandelen tijdens de workshop?
> Kennismaking met de Windows® Embedded familie
> Wat zijn Windows® Embedded Standard 7 en Windows® Embedded 8 Standard?
> Wat zijn de onderlinge gelijkenissen en de verschillen?
> Hoe werkt de toolkit?
> Hoe maak je een image?
> Waar moet de image aan voldoen?
> Hoe wijziging je bestaande image?
> Hoe voeg je drivers en/of applicaties toe?
> Hoe worden functies die alleen in de Embedded versie van Windows® beschikbaar zijn (filters, etc.) gebruikt?
> Hoe werkt deployment en recovery?
> Hoe wordt een image aangepast na uitrol op de hardware?

De workshops in Nederland vinden plaats op het kantoor van Koning & Hartman in Delft. Een routebeschrijving vindt u hier

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Stel een vraag

Naast deze uitgebreide, tweedaagse Windows® Embedded Standard 7 en Windows® Embedded 8 Standard workshop bieden wij ook een interactieve sessie waar wij ons vooral op de verschillen tussen beide systemen richten. Meer daarover leest u hier.

Deelname is kosteloos.

Aanmelden