Home > Koning & Hartman > Trainingen & Opleidingen > Mitsubishi Maatwerktrainingen (op aanvraag)

Mitsubishi Maatwerktrainingen (op aanvraag)

Locatie: Delft (NL), Vilvoorde (BE) of op locatie

Aanmelden

Koning & Hartman is de specialist in Mitsubishi Maatwerktrainingen. Als leverancier van Mitsubishi zijn wij als geen ander in staat om uit het volledige Mitsubishi productportfolio speciaal voor u een training te organiseren. Deze trainingen kunnen van algemene aard zijn, om uw kennisniveau te verhogen, maar ook heel praktisch worden toegespitst op uw huidige projecten. Het is heel simpel: u geeft aan welke onderwerpen interessant zijn voor uw training, wij trainen u in die specifieke onderwerpen.

Het doel van deze training kunt u samen met ons vastleggen. U kunt kiezen om te worden getraind in de onderstaande producten.

• System Q and FX PLC
GOT terminal
System Q Motion controller
System Q en FX3U positioneermodules en servo versterkers
Robotica
Introductie MELSOFT iQ
GX Developer
Frequentieomvormers
Profibus, Modbus en ethernet PLC netwerkaarten
CC-link, CC-link IE en CC-link IE field

Klik op één van de bovenstaande onderwerpen en er verschijnt een lijst met suggesties voor de te behandelen onderwerpen. U beslist dus zelf waar u in getraind wilt worden!

De training wordt op aanvraag in onze vestiging in Delft (NL) en Vilvoorde (BE) of op locatie gegeven van 09.30 t/m 16.30 uur. De prijs van deze training is €900,- per dag + €100,- per deelnemers (excl btw en eventuele reis- en verblijfkosten in het geval van training op een externe locatie). 

Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons. 
Aanmelden