Home > Koning & Hartman > Voertuigcommunicatie

Voertuigcommunicatie

Is mobiele (data)communicatie een essentieel hulpmiddel om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen? Geldt communicatie als een vereiste ter ondersteuning van uw bedrijfsprocessen? Dan wilt u er zeker van zijn dat deze communicatie onder alle omstandigheden en zonder onderbrekingen beschikbaar is. De totaaloplossingen van Koning & Hartman maken dit mogelijk.

Koning & Hartman is gespecialiseerd in producten en diensten voor mobiele toepassingen in professionele omgevingen. Of het nu gaat om voertuig PC’s, rugged tablets en laptops of portofoons; door ons brede pakket aan oplossingen en onze ruime ervaring op het gebied van geavanceerde communicatie- en netwerkoplossingen vinden we altijd een totaaloplossing die voor u geschikt is. Onze projectmatige aanpak zorgt er bovendien voor dat we uw project van A tot Z kunnen begeleiden.

Koning & Hartman werkt samen met een groot aantal gerenommeerde partners als Motorola, Kenwood, IPC, Alcatel-Lucent, Huawei, Bumicom en Panasonic. Door de breedte van het productportfolio komt Koning & Hartman, hoe specifiek het probleem ook is, altijd met een oplossing die naadloos binnen uw organisatie geïmplementeerd kan worden.

De kracht van Managed Services
U wilt zich geen zorgen hoeven maken over het beheer en onderhoud van uw systeem. Dankzij onze Managed Services afdeling bent u verzekerd van een optimale beschikbaarheid en wordt de invloed van eventuele storingen tot een minimum gereduceerd. Onze Managed Services afdeling is 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar. Ook voor de onderhoud van uw randapparatuur kunt u terecht bij Koning & Hartman.

Onze oplossingen op een rij
- Mobiele communicatie: portofoons, pagersmobilofoons & bijbehorende accessoires
- Complete mobiele communicatie netwerken en systemen
- Mobile computing: rugged laptops & tablets, voertuig PC’s
- Mobiele oplossingen voor industriële omgevingen, havens & vliegvelden
- Mobiele oplossingen voor commandovoertuigen: video(camera’s), voicelogging, audio visual systemen
- Integratie met softwareoplossingen zoals geografische- , gebouw- & ritteninformatie
- WIFI, GSM, UMTS, LTE, Tetra, Satelliet en GPS-koppelingen + netwerken rondom een voertuig, inclusief bijv. dubbele SIM- mogelijkheid.

Veel van deze producten vindt u terug in onze webshop. 

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact met ons op!