Home > Koning & Hartman > Starters

Starters

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze Young Professionals!

Net afgestudeerd en op zoek naar een uitdagende baan met veel afwisseling en een uitgebreid opleidingsprogramma? Dat komt goed uit; voor ons Young Professionals Programma zijn wij op zoek naar ambitieuze en proactieve starters die in een traineeship van twee jaar kennis willen maken met verschillende bedrijven en zich op persoonlijk en professioneel vlak verder willen ontwikkelen.Hoe ziet het programma eruit?
Als Young Professional start je bij Koning & Hartman met een interne opdracht binnen één van onze business units. Zo kun jij je kwaliteiten direct voor ons inzetten, leer je waar wij als Koning & Hartman voor staan, wat onze manier van werken is en hoe wij het verschil maken voor onze klanten. Na de eerste interne opdracht wordt er gekeken of we een passende externe opdracht voor je beschikbaar hebben die je zes tot negen maanden kunt invullen, of dat je binnen Koning & Hartman verder gaat. Uiteraard wordt Eigen initiatief en het actief de regie daarin pakken zeer gewaardeerd en aangemoedigd!

In de twee jaar dat je als Young Professional aan het werk bent, volg je allerlei trainingen en vakgerelateerde cursussen. Denk bijvoorbeeld aan:
- Prince II
- ITIL
- Lean Six Sigma
- IPMA-D
- Persoonlijke- en management-effectiviteit

Je komt te werken in een enthousiaste groep Young Professionals die ook buiten het werk goed met elkaar omgaan, elkaar stimuleren en voorzien van positieve feedback. Last but not least krijg je een marktconform salaris, een lease-auto, laptop en smartphone tot je beschikking.

Solliciteren?
We selecteren onze Young Professionals op de halfjaarlijks terugkerende YPP Selectiedagen. De eerstvolgende YPP Selectiedag zal plaatsvinden op 9 april 2015; de inschrijving voor deze Selectiedag is inmiddels gesloten. Houd onze website in de gaten voor de eerstvolgende YPP Selectiedagen & Lunchsessies.

Vragen?
Wij beantwoorden ze graag. Stuur ons een mailtje of bel ons: +31 (0) 20 587 68 54.

Benieuwd naar de ervaringen van onze Young Professionals?
Lees ze op de Young Professional Blog.

Koning & Hartman is ook aanwezig op carriereportal Magnet.me