Home > Koning & Hartman > Seminars & Workshops > Windows® 10 IoT Enterprise

Windows® 10 IoT Enterprise

Locatie: Delft

Aanmelden

In twee dagen alle ins- en outs rond Windows 10® IoT leren? Schrijf u nu in voor de Windows® 10 Hands on Lab workshop.

Windows 10 IoT is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft voor de ontwikkeling van intelligente producten, 'Internet of Things'-applicaties en Embedded toepassingen zoals ATM’s, Thin Clients, Point of Sales/Services, medische en industriële producten. Windows 10 IoT is gemaakt op één core, wat het mogelijk maakt om applicaties te ontwikkelen die uniform werken op elk Windows device door middel van het toepassen van de ontwikkeltool Visual Studio. Windows 10 IoT biedt een zeer eenvoudige koppeling met de Microsoft Azure Cloud en staat voor stabiliteit, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Heeft u interesse? Leer nu alles omtrent Windows 10 IoT Enterprise in onze nieuwe workshop!

Programma
De Windows 10 IoT workshop bestaat uit een tweedaagse programma. Op de eerste dag wordt o.a. behandeld wat Windows 10 IoT Enterprise precies is, wat de unieke functies zijn en hoe deze worden gebruikt. Op de tweede dag wordt alle theorie van de eerste dag toegepast in de praktijk. U kunt de workshop bijwonen op één dag of beide dagen (schrijf u dan apart in voor beide dagen).

Heeft u vorig jaar de Windows 10 IoT workshop gevolgd? Schrijf u dan in voor de tweede dag.

Trainingsdata
Wilt u deze training volgen? Stuur ons een mailtje met uw contactgegevens als u wilt dat wij u op de hoogte houden van aanstaande Windows 10 trainingen.

Deelname aan deze workshop is kosteloos. Aanvang van de workshop is 10.00 uur. Verwachte eindtijd is 15.00 uur. Koning & Hartman verzorgt een heerlijke lunch.

Heeft u vragen? Neem contact op met onze productexperts.

Aanmelden