Home > Koning & Hartman > Persberichten

Persberichten

Hier vindt u de actuele persberichten van Koning & Hartman. Zo bent u altijd op de hoogte van de nieuwste productontwikkelingen, nieuwe releases en meer.

259 Resultaten 1 2 3 26

GEMEENSCHAPPELIJKE MELDKAMER UTRECHT KIEST VOOR TELEFONIE OPLOSSING VAN KONING & HARTMAN

Datum: 16-10-2018

Amsterdam, 16 oktober 2018 – Koning & Hartman ontvangt, na een Europese aanbesteding, de gunning ten behoeve van de Gemeenschappelijke Meldkamer Utrecht. De Gemeenschappelijke Meldkamer Utrecht kiest voor een telefoniesysteem van Koning & Hartman dat bestaat uit een IPC Unigy Voice Platform inclusief koppelingen. Ook is een onderhoudscontract voor 5 jaar overeengekomen.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

Voor een afbeelding, klik hier.

KONING & HARTMAN BELGIË WEDEROM LEVERANCIER VAN ASTRID-RADIOCOMMUNICATIESYSTEMEN

Datum: 11-9-2018

Amsterdam, 11 september 2018 - Koning & Hartman België is wederom door ASTRID erkend als leverancier van ASTRID-randapparatuur voor acht van de tien percelen binnen de nieuwe raamovereenkomst. 

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF)

KONING & HARTMAN BREIDT PORTFOLIO UIT MET KVM OVER IP-MATRIX

Datum: 3-4-2018

Amsterdam, 3 april 2018 – Guntermann & Drunck, marktleider op het gebied van Keyboard Video Mouse (KVM) oplossingen, breidt haar assortiment switches en routers uit met de nieuwe KVM-over-IP Matrix van Guntermann & Drunck. Deze IP-KVM-Matrix is verkrijgbaar bij Koning & Hartman, exclusief leverancier van de producten van Guntermann & Drunck.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

KONING & HARTMAN INTRODUCEERT NIEUWE GENERATIE SWISSPHONE PAGERS VOOR VEILIGHEIDSDIENSTEN

Datum: 20-3-2018

Amsterdam, 20 maart 2018 – Het gerenommeerde Zwitserse merk Swissphone is terug op de Nederlandse pager-markt met de nieuwe s.Quad Flex Pager. Deze CTK-gekeurde smart pager kenmerkt zich door de vertrouwde Swissphone kwaliteit, eenvoud en veiligheid. Koning & Hartman brengt als officieel Swissphone partner de s.Quad Flex Pager exclusief op de markt.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

Voor een afbeelding, klik hier.

KONING & HARTMAN VOOR ZESDE KEER OP RIJ UITGEROEPEN TOT TOP EMPLOYER

Datum: 8-2-2018

Amsterdam, 8 februari 2018 – Koning & Hartman is voor de zesde keer op rij door het onafhankelijke Top Employers Instituut gecertificeerd voor haar uitstekende personeelsbeleid en arbeidsvoorwaarden.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

KONING & HARTMAN PUBLICEERT MET TROTS MVO-RAPPORT FIRA COMPLETE

Datum: 31-1-2018

Amsterdam, 31 januari 2018 – Koning & Hartman heeft op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen in het FIRA Platform een MVO-Rapport Complete gepubliceerd. Het technologiebedrijf heeft de afgelopen jaren het belang van duurzaamheid binnen de organisatie benadrukt door hier actief in te investeren.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

KONING & HARTMAN VERZORGT IOT-DEKKING VOOR OPLOSSING FACILITAIRE DIENSTVERLENING HEIJMANS

Datum: 19-12-2017

Amsterdam, 19 december - Koning & Hartman heeft speciaal voor het BeSense systeem van Heijmans KH LONAS ontwikkeld. KH LONAS is een op LoRa gebaseerd platform dat binnen het BeSense netwerk zorgt voor de verzameling en ontsluiting van de data waarmee gebouwen slimmer, schoner en gezonder gemaakt worden.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

KONING & HARTMAN ONTVANGT ISO-27001 CERTIFICAAT VOOR INFORMATIEBEVEILIGING

Datum: 25-8-2017

Amsterdam, 25 augustus - Koning & Hartman heeft uit handen van het onafhankelijke Bureau Veritas het ISO-27001 Certificaat ontvangen. Deze certificering bevestigt dat Koning & Hartman haar processen rondom informatiebeveiliging op de juiste manier heeft ingericht en beheerst.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

KONING & HARTMAN BENOEMT PETER LIGTERINGEN TOT NIEUWE CFO

Datum: 2-8-2017

Amsterdam, 2 augustus - Met ingang van 1 augustus 2017 is Peter Ligteringen benoemd tot CFO bij Koning & Hartman. Hij volgt daarmee Hans Kleiwegt op, die deze functie de afgelopen zeven jaren heeft vervuld en recentelijk met pensioen is gegaan.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

Voor een afbeelding, klik hier.

KONING & HARTMAN BREIDT AANBOD TRAININGEN EN OPLEIDINGEN UIT

Datum: 4-7-2017

Amsterdam, 4 juli – Koning & Hartman heeft haar aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van Telecom en Industrie flink uitgebreid. Vanaf deze maand worden vanuit de KH Academy o.a. nieuwe trainingen over industriële automatisering & telefonie aangeboden.

Voor het volledige persbericht, klik hier (PDF).

1 2 3 26