Home > Koning & Hartman > Partners > Royal Huisman Shipyard BV

Royal Huisman Shipyard BV

Royal Huisman is een jachtwerf voor ‘custom built’ zeil- en motorjachten, die in 1884 is opgericht en in 1984 het predicaat "Koninklijk" heeft verworven. Een familiebedrijf met een uniek aandeel in het Nederlandse maritieme erfgoed. Dankzij haar vermogen om grenzen te verleggen op het gebied van nieuwe technologieën, systemen en processen, en haar kennis van de veeleisende omstandigheden op zee waarin deze innovaties moeten functioneren, is Royal Huisman méér dan een scheepswerf: het is een organisatie die zich wijdt aan perfectie.

Royal Huisman bouwt unieke ‘custom’ jachten (30 - 90m) voor cliënten die het beste van het beste verwachten. De jachten worden gebouwd op een uitzonderlijk goed geoutilleerde werf van 30.000 m2, waar geavanceerde technologieën een perfecte combinatie vormen met de hoogste kwaliteit in traditioneel vakmanschap.

De kenmerkende "Intelligente Engineering™"-benadering die de werf hanteert voor haar ontwerpen en constructies is gebaseerd op een flexibele infrastructuur, specialismen en technologieën die vrijwel uniek zijn binnen de jacht- en scheepsbouw.

Royal Huisman werkt samen met specialistische bedrijven die elk op hun eigen gebied binnen de jachtbouw van wereldformaat zijn. Daardoor kan de werf de voordelen van haar eigen werkwijze en vakkundigheid combineren met de nieuwste ontwikkelingen en expertise van gespecialiseerde toeleveranciers.

Op onze (Engelstalige) website vindt u een uitgebreide selectie aan fotomateriaal die een goede indruk geeft van de jachten die Royal Huisman bouwt, onze werkwijze, mogelijkheden en prestaties.

Contact:


Royal Huisman Shipyard BV

Flevoweg 1
8325 PA Vollenhove
T +31 (0)527 24 31 31
www.royalhuisman.com
yachts@royalhuisman.com