Home > Koning & Hartman > Partners > Mitsubishi Electric

Mitsubishi Electric

Yataro Iwasaki, afkomstig uit een samurai-familie, begon in 1870 met 3 gehuurde stoomschepen een rederij (Mitsu-bishi betekent letterlijk 3 diamanten). Deze rederij groeide in de decennia daarna uit tot een internationale holding met banken, verzekeringmaatschappijen, handelsmaatschappijen en industriële bedrijven. In 1921 werd Mitsubishi Electric Corporation opgericht. Binnen dit bedrijfsonderdeel, welke dit jaar zijn 90 jaar bestaan viert, houdt men zich bezig met verschillende activiteiten zoals CNC-besturingen, Liften, Automotive Equipment, Photovoltaic Systems en Industriële Automatisering.

De bedrijfstak Industriële Automatisering ontwikkelt en produceert zeer hoogwaardige Industriële Automatiseringsproducten zoals PLC’s, HMI’s, Frequentieregelaars, Industriële Robots en Servo-besturingen. In aantallen PLC CPU’s is Mitsubishi Electric marktleider, en behoort tot de top 3 van de Wereld. Met Mitsubishi Electric bent u verzekerd van de optimale oplossing in industriële automatisering. Of het nu gaat om een compacte besturing voor uw machine of de automatisering van een complete fabriek met directe koppeling naar uw backoffice.

Koning & Hartman is dé leverancier van Mitsubishi Electric in de BENELUX. Ook bieden onze productexperts regelmatig gebruikerstrainingen voor de producten van Mitsubishi. Het volledig trainingsaanbod vindt u op onze Academy-pagina.

Bekijk in webshop