Home > Koning & Hartman > Partners > JoVaTech

JoVaTech

Wie zijn we

Advies, ontwerp, engineering, installatie en implementatie van moderne automatiseringsprojecten vraagt om een partner, die zich kan inleven in bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers en die maatgerichte oplossingen denkt en de laatste stand der techniek kan integreren in het bedrijfsproces. Een partner die bovendien professionele service en nazorg kan verlenen, gedurende 24 uur per dag. Dit biedt Vroman haar opdrachtgevers.

Wat doen we

Vroman is actief in veel markten. Succesvolle projecten worden gerealiseerd in onder meer veevoeder bedrijven, diepvries bedrijven, waterzuiveringen, vetsmelkerijen, hoogspanning en energietechniek, verpakkingsindustrie etc.
Realisaties met CitectSCADA:

BORLIX in ZeeBrugge. De installatie omvat 7 Mitsubishi PLC systemen in netwerk. Op dit netwerk staat een supervisie CitectSCADA met 1 server 1500 en 1 display 1500 , met daarnaast een eigen software voor tracking en tracing, receptuur en historiek. De installatie omvat inname goederen, extruderen en bewerken grondtoffen, bulkbelading, vertransporteren.

Meer weten?

JoVaTech
Kachtemsestraat 22
8870 Izegem
Belgium

Tel. +32 51 307038
Fax +32 51 314800

mailto:info@jovatech.be
http://www.jovatech.be/

Commercieel contact : Geert Vroman
Technisch contact : Johan Vanslambrouck