Home > Koning & Hartman > Partners > JoVaTech

JoVaTech

Wie zijn we
Advies, ontwerp, engineering, installatie en implementatie van moderne automatiseringsprojecten vraagt om een partner, die zich kan inleven in bedrijfsprocessen van haar opdrachtgevers en die maatgerichte oplossingen denkt en de laatste stand der techniek kan integreren in het bedrijfsproces. Een partner die bovendien professionele service en nazorg kan verlenen, gedurende 24 uur per dag. Dit biedt JoVaTech haar opdrachtgevers.

Wat doen we
JoVaTech is actief in veel markten. Succesvolle projecten worden gerealiseerd in onder meer veevoeder bedrijven, diepvries bedrijven, waterzuiveringen, vetsmelkerijen, hoogspanning en energietechniek, verpakkingsindustrie etc.
Realisaties met Scada MAPS:

Veevoeder
Volledige stuurzaal met bediening via visualisatie MAPS en Mitsubishi PLC netwerk op ethernet. Een netwerk van hoofd PLC's en sub PLC's zorgen voor een complete sturing van de gehele fabriek. Opdrachten vanuit de kantoren worden hier verwerkt en de afgewerkte gegevens worden terug gekoppeld naar de kantoren. Alles wordt bijgehouden op een SQL datacenter. De reactie tijd van de hele sturing bedraagt minder dan 50ms waardoor een grote nauwkeurigheid in dosering en alarmering wordt behaald. 

Extruderen
Complete sturing van extruder installatie met visualisatie, vertransporteren, afwegen van product door middel van op weegcellen gemonteerde rijpingsketel en complete temperatuursregeling van het product tijdens het proces.

Laagstroom Hoofdverdeelborden
Ontwerp en plaatsing van complete LS verdeelborden.

Meer weten?

JoVaTech
Ardooisestraat 141/1
8870 Izegem
Belgium

Tel. +32 51 307038
Fax +32 51 314800

info@jovatech.be

http://www.jovatech.be/

Commercieel contact : Johan Vanslambrouck
Technisch contact : Rien Verstraete