Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Headset met ingebouwde portofoon en bluetooth communicatie

Headset met ingebouwde portofoon en bluetooth communicatie

Datum: 22-9-2014

De Ws Lite-Com headset biedt naast gehoorbescherming ook een ingebouwde portofoon voor draadloze communicatie. Via een bluetooth verbinding kunt u communiceren met GSM, DECT telefoon of MP3 speler. De interne portofoon zorgt ervoor dat spraak kunt activeren en u bereik heeft in het frequentie vrije PMR 466.

De ingebouwde bluetooth link, met knop, geeft u de mogelijkheid om een inkomend gesprek te accepteren of negeren. De headset is goed te gebruiken in een luidruchtige omgeving en daarnaast kunt u twee gesprekken tegelijk horen. Het ene gesprek loopt dan via uw ingebouwde portofoon en de andere via het GSM signaal. Op deze wijze bent u van alles op de hoogte. Daarnaast kunt u via de bluetooth link muziek beluisteren, deze wordt automatisch gestopt zodra er een gesprek binnen komt. 

De headsets zijn leverbaar met een helmbevestiging, hoofdbeugel en nekband in de frequentieband 446. Het bereik van de 446 serie ongeveer 3 km (bluetooth bereik van 10 meter) en werken in een temperatuurbereik van-20°C tot +55°C.

Neem contact met ons op voor meer informatie.


Meer informatie over onze mobiele communicatie oplossingen?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop