Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Ontdek de mogelijkheden van Windows® Embedded 8!

Ontdek de mogelijkheden van Windows® Embedded 8!

Datum: 20-9-2013

Met Windows Embedded 8 introduceert Microsoft haar Windows 8-technologieën voor de embedded markt, wat gebruikers de kans geeft om gespecialiseerde apparaten te creëren die de kracht van Windows 8 en de cloud tot Intelligent Systems volledig benutten.

 

Windows Embedded 8 Standard en Windows 8 for Embedded Systems zijn Windows Embedded 8-producten die bedoeld zijn om apparaten ('Intelligent Systems') te sturen en zo het complete bedrijfsproces van extra intelligentie te voorzien. Of het nu gaat om opbouwen, monitoren, evalueren, rapporteren, voorspellen of onthullen van gegevens; Windows Embedded maakt het mogelijk.

Bekijk hier de mogelijkheden van Windows® Embedded


Windows® Embedded 8 Standard is een versie van het besturingssysteem die is opgebouwd uit verschillende componenten en is voorzien van extra technologieën, waardoor de kracht van Windows wordt uitgebreid naar gespecialiseerde apparaten.

Windows® 8 for Embedded Systems is een volledige versie van Windows 8 met licentiebeperkingen die specifiek zijn voor embedded scenario’s. Windows 8 for Embedded Systems introduceert het vertrouwelijke gevoel en de volledige mogelijkheden van Windows 8, maar dan volledig toegespitst op de embedded markt.

Met Windows Embedded 8 geeft u de mogelijkheid om zogenaamde 'Intelligent Systems' te bouwen. Zo'n systeem helpt u om informatie te verzamelen, bijvoorbeeld het in kaart brengen van behoeften van klanten & gebruikers, om op die manier een oplossing te ontwerpen die uw organisatie echt vooruit helpt. Dat kan zijn in retail, security, healthcare en de financiële markt. 

Waarom Windows 8?
· Windows 8 is gebaseerd op uitgebreide praktijkervaring bij bedrijven – Voor probleemloze, alomvattende ervaringen met technologieën zoals Multi Touch, nieuwe Windows Apps en Internet Explorer.
· Altijd verbonden & mobiel – Verbeteringen in hardware, power management en connectiviteitstechnologieën zoals mobiele broadband zorgen ervoor dat apparaten verbonden blijven met de resources die ze nodig hebben - zowel binnen als buiten.
· Een bedrijfsklaar systeem – Bouw krachtige oplossingen voor ondernemingen met de belangrijkste attributen van een Intelligent System: Security, Management, Identity en Connectivity.
· Beveiliging – Verbeterde beveiligingstechnologieën zoals Trusted Boot, BitLocker en Anti Malware beschermen het apparaat, de gegevens en het netwerk.

Download hier de datasheet van Windows® Embedded 8 Standard:

 

Meer informatie over de oplossingen van Windows Embedded?

Bel ons !
BEL: 015 - 260 9803
Bekijk in de webshop