Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Koning & Hartman biedt ondersteuning bij migratie naar vernieuwd C2000 communicatienetwerk

Koning & Hartman biedt ondersteuning bij migratie naar vernieuwd C2000 communicatienetwerk

Datum: 30-1-2020

Na een lange en intensieve voorbereiding kon de migratie voor hulpverleners naar een vernieuwd C2000 communicatienetwerk van start. In de nacht van 27 op 28 januari is het communicatienetwerk enkele uren op stand-by gezet. Noodhulpdiensten hebben gedurende deze tijd gebruik gemaakt van alternatieve procedures en communicatiemiddelen. 

De engineers van Koning & Hartman waren op locatie aanwezig voor het verhelpen van eventuele storingen. De migratie is succesvol verlopen en inmiddels communiceren meer dan 80.000 hulpverleners met elkaar en de meldkamers via het vernieuwde C2000 spraaknetwerk. De komende periode wordt het functioneren van het vernieuwde C2000 netwerk intensief gemonitord en bieden we extra ondersteuning om eventueel aanloopproblemen te verhelpen. Bekijk hieronde de animatie van de migratie. Onze engineers staan 24/7 voor u klaar!
De field engineers van Koning & Hartman dragen zorg voor het op locatie uitvoeren van werkzaamheden als installatie, reparatie, commissioning en onderhoud van netwerken. In geval van storingen komen onze mensen ter plaatste om uw problemen zo spoedig mogelijk te verhelpen. Lees hier meer over onze Field Services.