Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Druid en Koning & Hartman breiden activiteiten uit op het gebied van havenautomatisering

Druid en Koning & Hartman breiden activiteiten uit op het gebied van havenautomatisering

Datum: 5-3-2019

Druid Software, wereldleider in Private Cellulair LTE en GSM core netwerksoftware, heeft vandaag aangekondigd dat het samen met Koning & Hartman de activiteiten op het gebied van havenautomatisering uitbreidt.

Koning & Hartman, specialist in telecom infrastructuren en wireless connectivity, levert sommige van de meest complexe Private LTE oplossingen ter wereld met behulp van de edge core private netwerkapplicaties van Druid en de LTE base station hardware van Airspan.

"De logistieke sector is afhankelijk van informatie-uitwisseling en is een sterk concurrerende markt. Logistieke bedrijven omarmen daarom steeds innovatieve technologieën om concurrentievoordeel te behalen" zegt Oswald Coene, CEO van Koning & Hartman.

"De voertuigbesturing van onbemande voertuigen bijvoorbeeld vereist betrouwbare gegevensoverdracht met een zeer lage vertraging (latency). De Private LTE applicaties van Druid in combinatie met de hardware van Airspan zijn cruciaal voor onze Private LTE oplossingen en geven maximale controle en beheersbaarheid over het netwerk." vervolgt Coene.

Lees hier het volledige persbericht.

Lees hier meer over onze partnership met Druid.

Neem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 020 - 587 68 80