Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Koning & Hartman Top Employer 2014!

Koning & Hartman Top Employer 2014!

Datum: 13-3-2014

Koning & Hartman is voor het tweede jaar op rij gecertificeerd als Top Employer! Gisteren mochten wij tijdens de officiële uitreiking van het Top Employers Institute het Top Employer 2014 certificaat ontvangen.

Het Top Employers Institute (voorheen CRF Institute), specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar HR-beleid en werkomstandigheden, heeft onlangs het jaarlijkse onderzoek naar HR-beleid en arbeidsvoorwaarden uitgevoerd onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Koning & Hartman is één van de organisaties die het keurmerk Top Employers Nederland 2014 in ontvangst heeft mogen nemen vanwege 'uitmuntendheid inzake de arbeidsomstandigheden die werkgevers voor hun werknemers creëren'.

Het Top Employers proces omvat een streng onderzoek. De certificering 'Top Employer' wordt alleen toegekend als het onderzochte bedrijf aan een strenge standaard voldoet. Het Top Employers Institute heeft Koning & Hartman beoordeeld aan de hand van de volgende criteria:
• Primaire arbeidsvoorwaarden
• Secundaire arbeidsvoorwaarden
• Training & Ontwikkeling
• Carrièremogelijkheden
• Cultuurmanagement

Het volledige persbericht over onze Top Employer Certificering kunt u hier lezen. Alle achtergrondinformatie over Koning & Hartman als Top Employer staat op onze Top Employer pagina.

 


KONING & HARTMAN GECERTIFICEERD ALS TOP EMPLOYERS NEDERLAND 2014

Amsterdam, 13 maart– Technologiebedrijf Koning & Hartman meldt met trots dat het wederom officieel door het Top Employers Institute is gecertificeerd vanwege zijn uitmuntende arbeidsvoorwaarden en u ... Meer info