Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Stilstand is achteruitgang; transformeer mee!

Stilstand is achteruitgang; transformeer mee!

Datum: 14-5-2020

Als er één markt op dit moment een transformatie doormaakt is het de industrie. Innovatie en het minimaliseren van de TCO (Total Cost of Ownership) is cruciaal voor machine- en apparatenbouwers om de concurrentiepositie te behouden. Verder zien we trends in de industrie zoals Smart Industry, Predictive Maintenance, robotisering en 3D Printing.

De huidige en toekomstige industrie vraagt om sneller, flexibeler en kostenbesparender produceren. Slimme, verbonden apparaten en (Industrial) Internet of Things (IIoT) kunnen machine/apparatenbouwers helpen de juiste, gefundeerde keuzes te maken, door inzicht in processen en data, bijvoorbeeld:
• Het verzamelen van gegevens van leveranciers om productietijden efficiënt te plannen
• Het monitoren van energieverbruik
• Het verzamelen van gegevens over hoe klanten producten gebruiken. Dit geeft inzage in mogelijkheden voor productverbetering, innovaties en aanvullende services
• Predictive Maintenance – het voorspellen van problemen en het voorkomen van downtime

Het voorzien van alle devices in uw productie-omgeving van Windows 10 IoT biedt u het juiste besturingssysteem om deze transformatie door te maken. Windows 10 IoT is het besturingssysteem van Microsoft voor de ontwikkeling van intelligente producten en 'Internet of Things'-applicaties.

Met één universeel platform, één beveiligingsmodel en één deployment en management systeem, vermindert Windows 10 IoT de complexiteit van de infrastructuur. Hierdoor wordt het mogelijk diverse machines/apparaten te koppelen en deze gemakkelijk en snel te verbinden.

Tevens is Windows 10 IoT een veilig besturingssysteem, juist in deze tijd van toenemende dreiging van fysieke security risico’s en online aanvallen. Windows 10 IoT is voorzien van beveiligingsfeatures die uw applicatie beveiligd op alle verschillende niveaus.

Een ander groot voordeel is dat Windows 10 IoT zeer eenvoudige gekoppeld wordt met de Microsoft Azure Cloud.

Het gebruik maken van een Microsoft cloudoplossing in uw IoT-omgeving biedt tal van voordelen, bijvoorbeeld:
• Kostenbesparingen (alleen betalen voor gebruikte diensten)
• Schaalbaarheid en flexibiliteit (diensten makkelijk aanpassen aan behoefte)
• Betrouwbaar platform
• Veiligheid (beveiligingsmaatregelen geïntegreerd in alle hardware- en firmwareonderdelen)

Microsoft Azure is het cloudplatform van Microsoft. Het is een open en flexibel cloudplatform en ondersteunt een groot aantal besturingssystemen, programmeertalen, etc.  Microsoft Azure kan eenvoudig geïntegreerd worden in bestaande IT-omgevingen. Het bestaat uit geïntegreerde cloudservices, zoals opslag, analysetools, intelligentie, appservices, databases, monitoring en management, etc. . Azure IoT bestaat uit cloudservices speciaal ontwikkeld voor IoT applicaties. Met deze services kunt u snel van start met uw eigen IoT-project door het verzamelen, analyseren en het minen van bestaande data.

Vragen over de mogelijkheid van Microsoft Azure en Windows 10 IoT? Onze productexperts helpen u graag verder.

Contact opnemen 

Neem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 015 - 260 99 06