Home > Koning & Hartman > Laatste nieuws > Beter bereik met nieuwe LTE tweeweg pager van Swissphone

Beter bereik met nieuwe LTE tweeweg pager van Swissphone

Datum: 3-12-2018

Swissphone ontwerpt hun meest innovatieve pager ooit, de RES.Q FLEX. Deze tweeweg pager is in 2019 leverbaar en maakt gebruik van zowel het P2000 netwerk als het mobiele netwerk. De Swissphone pager is voorzien van een IoT mobile module gebaseerd op LTE-standaarden en maakt gebruik van LTE CAT NB1 en LTE CAT M1 technologië. Hierdoor biedt de pager brandweer, ambulance medewerkers en de politie een robuust, redundant communicatienetwerk voor tweeweg communicatie.

Bekijk in webshop

Met behulp van de beproefde en betrouwbare paging technologie kunnen berichten ontvangen en verzonden worden. Een extra functionaliteit is dat berichten ook via het mobiele netwerk verzonden kunnen worden. Na ontvangst van een bericht wordt een bevestiging verstuurd naar de controlroom en kan de gebruiker aangeven of hij/zij aanwezig zal zijn of niet. 

De RES.Q FLEX biedt naast een netwerk met beter bereik, ook een langere batterijduur. De Swissphone pager blijft qua afmetingen de kleinste tweeweg pager op de markt. 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact op met onze expert Gerjon Gabry via telefoonnummer 015 2609 576 of per mail gerjon.gabry@koningenhartman.com

Neem direct contact met ons op

Bel ons !
BEL: 020 - 587 68 80